E6
Re: Nokia E6
ами аз притежавам една е6 китайска - без грам грам забележка и бъгове. батерията с 3.5Г мрежа джитка по около 2 дни. ако е на ГСМ ... стига спокойно до 5 (като аз говоря по около 2 часа всеки ден поне - отделно другото ръчкане).
така че за телефона мога да кажа предимно хубави неща. зависи кой за какво го ползва.
така че за телефона мога да кажа предимно хубави неща. зависи кой за какво го ползва.
аз когато си купувах моята нокиа е6, преди няколко месеца, ми обясниха, че финландски вече не предлагат, тъй като е имало проблем с навигационния бутон или както се води този в средата и по-точно - светлинката, която примигва при неполучено съобщение и т.н. не е бачкала. Съответно са изтеглили бройките и затова за няколко месеца моделът се изгуби. На мен за сега единствено ми засича bluetooth-a и не иска да приема файлове, ама не ми се занимава сега с него.
Genetic аз имам Е6 на която пише,че е произведена във Финландия, взех я през декември значи е почти на година. Била е 3 пути в сервиз само за софтуеър. Батерията пада като камък, аз също говоря по 2 часа на ден и зареждам всяка вечер. Направо не знам как издържа 2 дни при теб. Явно на мен се е паднал дефектен апарат.
http://www.youtube.com/watch?v=vLriPNJgotA
Ето възможностите на батерията. Но май този не говори много. Ползвам същата на Е72 с 2-3 разговора и нищо друго държи i 9-10 дни в standby.
Ето възможностите на батерията. Но май този не говори много. Ползвам същата на Е72 с 2-3 разговора и нищо друго държи i 9-10 дни в standby.
аз правя по час и половина до 2 часа на ден разговори. и малко писане на смс, вайбър и т.н. След 12 часа батерията е за зареждане. Много трудно изкарва 24 часа, трябва да имам 30 мин говорене и нищо повече. Ако реша да сърфирам батерията пада яко. Имал съм Е71 и 72 и трябва да ви кажа,че разликата е огромна.
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Тези, които са се надявали Е6 да наследи стабилните качества на Е71 и Е72 останахме доста разочаровани!
Аз се надявах, да е по-добър във всяко отношение от е71 и 72, но не е така. Едни неща са му подобрени за сметка на други.
Абе и моята батерия държи най много 2 дни като не влизам много в интернет и с по малко разговори , преди имах e72 по 5 дена държеше , авно не е само при мен проблема с батерията. Да ви питам като ми звънят дисплея изгасва и не мога да видя кой звъни от време на време светва и като говоря искам да ми светне дисплея да пусна високоговорителя 1 час не мога да го накарам да светне някои ако може да ми обесни малко с тоя дисплеи какво да правя ?:S
-
- Регистриран: 06 май 2012, 21:44
Горе в дясно телефона има сензор ако затъмниш дисплея изгасва.
Аз имам проблем с обхвата, особено като влизам в интернет обхвата много ми пада :( , също и навигационния бутон (този в средата) нещо се развали, като го натискам не потъва а ианче си работи .
Аз имам проблем с обхвата, особено като влизам в интернет обхвата много ми пада :( , също и навигационния бутон (този в средата) нещо се развали, като го натискам не потъва а ианче си работи .