808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Н ещ е да отваря клиповете от vbox7, как да изтегля флаш плеър? В ови няма такъв(angry)
Току що изгледах този клип http://vbox7.com/play:f01e9a3d29 без никакъв проблем... И изобщо нямам проблем с vbox. Флаш плеъра е вграден, не се тегли.
И на мен ми отваря клиповете без проблем. Като натисна върху клипа ми пише, че не може да бъде възпроизведен преди да бъде изтеглен, изчаквам да го свали, после отивам във видеоклипове в менюто на телефона и оттам го гледам. Може да има и по-лесен начин...;)
Клиповете си ги гледам онлайн от браузъра, свалят се ако ползваш мобилната версия на сайта ;)
Rich Recording работи само по време на видео запис.. изисксват се алгоритми, които са достъпни само от приложението за камерата.
Ако се налага да се записва нещо по-дълго, и видеото не е важно, в ръчните настройки се слага на 360p качество, и по-тозни начин имате доста повече пространство в памета за запис защото самия видео файл е много по-малък.
[B]@geleto[/B] за кое позициониране говориш ?
Ако се налага да се записва нещо по-дълго, и видеото не е важно, в ръчните настройки се слага на 360p качество, и по-тозни начин имате доста повече пространство в памета за запис защото самия видео файл е много по-малък.
[B]@geleto[/B] за кое позициониране говориш ?
Винаги ми се включва GPS.
Изключване в менюто няма. Както го имаше преди
Изключване в менюто няма. Както го имаше преди
Настройки/Поверителност/Запамети местоположението в камера - не.
Този ли ще да е най-последния войн от старата школа?
Или да очакваме догодина още някоя бройка?
Не намирам никакво инфо по случая.:(
Или да очакваме догодина още някоя бройка?
Не намирам никакво инфо по случая.:(
Супер(yes)
Благодаря!!!
Благодаря!!!