Lumia 820
Re: Nokia Lumia 820
Може да е като при Galaxy Nexus - стъклото да е закалено, но просто да е от друг производител, а не от Corning.
Това се наложи, защото трябва да следва извитата линия на дисплея.
Love it <3 След iPhone-a определено ще се завърна към любимите нокии :)) Винаги са ми били фаворит, още от симбианките. Дано ги пуснат на добра цена :))
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Няма да е под 1000 лв, поне в началото.;)
А Lumia 920 ще е с 200-300 лв отгоре:S
А Lumia 920 ще е с 200-300 лв отгоре:S
Ами както предполагах, високи цени и за двата модела, не се очудвам, последните нови модели на Нокиа тази година са с цени в тавана след година може и да ми скимне да взема един от двата ако един от двата ми сегашни се развали, нещо, което едва ли ще стане. Засега любителите и маниаците да действат смело, когато някои си хвърля парите за глупости, друг печели.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Така е, да. Аз се бях зарибил за 808, но сега, като излезе Lumia 920, се чудя. Ще изчакам до другата есен, хем да поевтинеят с някоя стотачка, че сега не се барат.:D:D;)
-
- Регистриран: 10 сеп 2012, 11:54
Здравей, не знам каква цена би платил за него, но ето тук го гледам на 999 лв http://o-connect.com/m93984-nokia-lumia-820.html :)
ако някой вече си е закупи нокиа-та , нека сподели впечатленията си - има ли недостатъци и т.н.
ако някой вече си е закупи нокиа-та , нека сподели впечатленията си - има ли недостатъци и т.н.
купих си такава нокия , а жена ми Самсунк Галакси и честно казано моя ми по харесва , за жалост менюто не е на български и не мога да открия как да му инсталирам скайп и как да го свържа с лаптопа , с мрежовия кабел не става .
Ако някой знае нека да отговори .
надявам се и по бързо менюто да излезе на български
Ако някой знае нека да отговори .
надявам се и по бързо менюто да излезе на български