Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
Да аз подозирах че windows nt може да направи проблем със ел.потреблението.. Все пак си е десктоп ядро.
Дай му един софт ресет, изключи NFC, и спри Nokia drive.. Така може и да ти изкара 10-15 часа.
Дай му един софт ресет, изключи NFC, и спри Nokia drive.. Така може и да ти изкара 10-15 часа.
да попитам притежателите на нокиа-та провеждали ли са някакви benchmark тестове и как се представя
Някой да сподели още някое мнение за телефона и особенно за издръжливостта на батерията,че мисля за коледа да си го закупя?(coffee)
\"I got my 920 on launch day from ATT. Within 10 minutes of leaving the store the phone locked up completely. Had to do a hard reset. The whole night and part of the next day I had nothing but problems with freezes and locking up, apps not loading and other problems,\" :(
Живота на батерията е ок... проблема идва от това че доста приложения използват GPS-а и след това не го изключват. От настройките може да контролираш кои приложения могат да ползват GPS и кои не... препоръчвам да се изключат повечето там докато не го оправят.
Sorry za latinicata ama nqmam kirilica !
Dnes govorih okolo 15 min i razcakvah okolo 20 razni prilojeniq i sled 8 4asa sled zarejdaneto mi dava 80 % bateriq i ostava6ti 12 4asa ! Dnes govorih s 1 pi4 deto e 6ef v edin ot magazinite na Rogers , koito kaza , 4e e minal specialen kurs za Lumia 920 i pi4a sa6to spodeli , 4e tova e nai dobriq telefon v momenta na pazara ! Tova go 4uh i ot drugi hora. Mislq 4e kogato si na iKonomi4en rejim samo prilojenieto , koeto e otvoreno raboti.
Dnes govorih okolo 15 min i razcakvah okolo 20 razni prilojeniq i sled 8 4asa sled zarejdaneto mi dava 80 % bateriq i ostava6ti 12 4asa ! Dnes govorih s 1 pi4 deto e 6ef v edin ot magazinite na Rogers , koito kaza , 4e e minal specialen kurs za Lumia 920 i pi4a sa6to spodeli , 4e tova e nai dobriq telefon v momenta na pazara ! Tova go 4uh i ot drugi hora. Mislq 4e kogato si na iKonomi4en rejim samo prilojenieto , koeto e otvoreno raboti.
Стига с тая шльокавица де, моля те!
По темата вижте какво намерих:
[Quote]Официалните форуми на Microsoft се наводниха с теми за внезапни изключвания и рестартирания на телефоните си. Потребителите на HTC 8X се оплакват предимно от рестартиранията, а тези на Nokia Lumia – от изключване, слаба батерия и премигване на екрана. Някои са се опитали да върнат фабричните настройки, но когато са правили това, екранът забивал на логото на Nokia и те реално получили скъпи играчки в ръцете си.
Говорител на Microsoft споделил пред ZDNet, че компанията разследва случая.
[/Quote]
Може да има тема в сайта за това, но не видях и ако има такава се извинявам на всички. За мен това е сериозен проблем, защото не искам устройството ми да се рестартира постоянно. Това много ме отдалечава от закупуването на смартфон под тази ОС.
По темата вижте какво намерих:
[Quote]Официалните форуми на Microsoft се наводниха с теми за внезапни изключвания и рестартирания на телефоните си. Потребителите на HTC 8X се оплакват предимно от рестартиранията, а тези на Nokia Lumia – от изключване, слаба батерия и премигване на екрана. Някои са се опитали да върнат фабричните настройки, но когато са правили това, екранът забивал на логото на Nokia и те реално получили скъпи играчки в ръцете си.
Говорител на Microsoft споделил пред ZDNet, че компанията разследва случая.
[/Quote]
Може да има тема в сайта за това, но не видях и ако има такава се извинявам на всички. За мен това е сериозен проблем, защото не искам устройството ми да се рестартира постоянно. Това много ме отдалечава от закупуването на смартфон под тази ОС.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Виж колко са продадени и какъв процент се оплакват. По форумите се оплакват предимно недоволните клиенти. Не мисля, че процентът недоволни е по-голям отколкото са при айфон 5 или нексус 4. Не казвам, че е и по-малък. На дефектен телефон може да случиш при всяка марка. :)
И кратък съвет, провери сам форумите и колко от оплакващите се имат наистина телефона или просто си хейтват по неизвестна и за тях причина. :)
И кратък съвет, провери сам форумите и колко от оплакващите се имат наистина телефона или просто си хейтват по неизвестна и за тях причина. :)
Аз чакам един магазин да получат доставка до края на тази седмица и го взимам, пък да се надяваме да не случа на дефектен иначе ще трябва да ходя до Омнител (официалния представител на Нокиа) да ми оправят телефона :).;)
[Quote]И кратък съвет, провери сам форумите и колко от оплакващите се имат наистина телефона или просто си хейтват по неизвестна и за тях причина. [/Quote]
От къде мога да бъда сигурен, кой има устройството и, кой не? Щом от Майкрософт, ще провеждат разследване значи не са единични случаи! И аз постнах това, защото предположих, че ще съм полезен по някакъв начин на всички не е с лоши намерения.:)
Самия аз съм на прага на закупуването на устройство под тази ОС, и за мен това е лоша новина.
От къде мога да бъда сигурен, кой има устройството и, кой не? Щом от Майкрософт, ще провеждат разследване значи не са единични случаи! И аз постнах това, защото предположих, че ще съм полезен по някакъв начин на всички не е с лоши намерения.:)
Самия аз съм на прага на закупуването на устройство под тази ОС, и за мен това е лоша новина.
Samsung GALAXY S22 Ultra