701
Re: Nokia 701
Здравейте някой знае ли как да премахна иконката за гласова поща от горния край на екрана-какво ли не пробвах рестарт батерия ама...При всяко рестартиране показваче има съобщение че има ново а то няма...
При мен всичко върви добре, но...при ФП1 имах бъг, при различните екрани ми се появяваха разни иконки между прозорците отвреме на време. При фп2 подобревията са очевидни, но с изключение на проблем с заключването на телефона от ключето. Има някакъв бъг телефона се заключва, но не гаси осветлението...:| Определено трябва да огледат нещата...8)
[Quote] телефона се заключва, но не гаси осветлението[/Quote]
При мен се гаси. :)
При мен се гаси. :)
При теб се гаси, вече и при мен,
.......но след като разкарах едно-две приложения, които явно по някакъв начин тотално омазваха нещата. ...натискаш бутона за заключване (тц) появява се катиначето, дисплея продължава да свети. Отново натискаш - отключва се, свети си (е, тук все пк трябва да си свети :))...пак натискаш...заключва, обаче дисплея си свети...ааа, мамка му и прасе. Рестатирам апарата, пак същото...пак го рестартирам, с вадене на батерията, отново "същото потребителско изживяване". Минах на "спестовен" режим - и това не помогна...разкарах nokia batery monitor и още едно приложенийце...нещата се оправиха....:)))) Лошото е, че ако даде такъв софтуерен бъг, бързо ще ти замине батерията, а това не трябва въобще да е така. :(
.......но след като разкарах едно-две приложения, които явно по някакъв начин тотално омазваха нещата. ...натискаш бутона за заключване (тц) появява се катиначето, дисплея продължава да свети. Отново натискаш - отключва се, свети си (е, тук все пк трябва да си свети :))...пак натискаш...заключва, обаче дисплея си свети...ааа, мамка му и прасе. Рестатирам апарата, пак същото...пак го рестартирам, с вадене на батерията, отново "същото потребителско изживяване". Минах на "спестовен" режим - и това не помогна...разкарах nokia batery monitor и още едно приложенийце...нещата се оправиха....:)))) Лошото е, че ако даде такъв софтуерен бъг, бързо ще ти замине батерията, а това не трябва въобще да е така. :(
Ползвам и nokia batery monitor и пак се гаси.
при теб се гаси - окей
имаш ли наблюдения за друг бъг?
нещо което не работи нормално?
заслужава ли си като цяло ъпдейта :|
имаш ли наблюдения за друг бъг?
нещо което не работи нормално?
заслужава ли си като цяло ъпдейта :|
имам проблем потоянно ми се появява надпис \" мобилни данни са изключени \" как да го спра мисля че ми събаря батерията
Имаш включено приложение което сигурно си го оставил в background-a и си търси интерет :) Можеш да провериш като задържиш натиснат средния от трите бутона или си провери нокиа мапс или ако имаш някой widget на някой от тапетите (я времето, я фейсбук).
Ако все още не си открил решението за \"мобилни данни са изключени\" виж както казва колегата attanasov в приложение Карти - Настройки - Общи - Връзка, там трябва да избереш \"Офлайн\" (yes)
да това съм го направил и незнам кое от приложение ми прави този номер . Имам съмнение че е \"viber\" но не съм сигурен от него ли е. Благодаря ви за отговорите !