Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
Стигате с тея простотии(angry)(angry)(angry)
Тези няколко милиона продадени бройки какво правят???????
Само задръствате форума с боклук.
Тези няколко милиона продадени бройки какво правят???????
Само задръствате форума с боклук.
\"2 - От лявата страна има луфтове и сърца. Не е за вярване ама има много оплаквания за това.
КомПал са надминали себе си тя път - на корпус Унибоди да набуташ луфтове -е за това се иска талант.\" - скърцат им главите, как ще скърца като е една част
\"3 - Прекалено силна вибрация - поголовно се оплакват от нея.\" - сигурен съм, че само мъжете се оплакват от това :D
\"4 - При позвъняване много често сензора за приближение сработва веднага и гаси екрана и не можеш да видиш кой те търси.\" - това че не може да видиш кой те търси е малък проблем в сравнение с това че не можеш да вдигнеш, за това се съмнявам че има такова нещо (може би не трябва да си слагат пръстите пред сензора)
\"5 - при запис на видео (в 720р) звука е отврат - иначе картината няма грешка - стабилизацията си казва думата\" - хммм с 3 микрофона, дълбоко се съмнявам, а и в youtube вече има доста клипове правени с този телефон, защо не изгледаш(изслушаш) някой
\"7 - при хард ресет или при задаване да се върнат заводските настройки машината често зависва още на логото на нокия - а като се сетите че батерията не се вади...работата е за сервиза.\" - или сам да го преинсталираш за не повече от 10 минути (стига да не си скаран с технологиите, но щом си стигнал до хард ресет ясен си )
\"8 - и разбира се всички ме им харесва голямото тегло и размери на смартфона а екрана му си е 4.5 инча\" - 185 грама, ще ти откъсне ръката :D
\"Всичко това дето го писах мoжете да прочетете и да видите и снмки на тея дефекти на 4PDA.ru\" - нещо снимките ... дай точен линк към тях де
КомПал са надминали себе си тя път - на корпус Унибоди да набуташ луфтове -е за това се иска талант.\" - скърцат им главите, как ще скърца като е една част
\"3 - Прекалено силна вибрация - поголовно се оплакват от нея.\" - сигурен съм, че само мъжете се оплакват от това :D
\"4 - При позвъняване много често сензора за приближение сработва веднага и гаси екрана и не можеш да видиш кой те търси.\" - това че не може да видиш кой те търси е малък проблем в сравнение с това че не можеш да вдигнеш, за това се съмнявам че има такова нещо (може би не трябва да си слагат пръстите пред сензора)
\"5 - при запис на видео (в 720р) звука е отврат - иначе картината няма грешка - стабилизацията си казва думата\" - хммм с 3 микрофона, дълбоко се съмнявам, а и в youtube вече има доста клипове правени с този телефон, защо не изгледаш(изслушаш) някой
\"7 - при хард ресет или при задаване да се върнат заводските настройки машината често зависва още на логото на нокия - а като се сетите че батерията не се вади...работата е за сервиза.\" - или сам да го преинсталираш за не повече от 10 минути (стига да не си скаран с технологиите, но щом си стигнал до хард ресет ясен си )
\"8 - и разбира се всички ме им харесва голямото тегло и размери на смартфона а екрана му си е 4.5 инча\" - 185 грама, ще ти откъсне ръката :D
\"Всичко това дето го писах мoжете да прочетете и да видите и снмки на тея дефекти на 4PDA.ru\" - нещо снимките ... дай точен линк към тях де
-
- Регистриран: 06 юни 2011, 15:11
Случва се да има някоя друга дефектна бройка, но колкото повече се вдигат акциите на Нокиа толкова повече спекулации има. Това е доста силен модел и доста хора го виждат като заплаха, за това не ме учудват. За НТС 8Х нищо не съм чул.. Нима там няма дефектни бройки??? Всичко е за пари и пазарен дял, така че сами си правете изводи ;) Аз лично чакам да стане по масов из България та да го пипна и да преценя сам за себе си дали наистина искам да си го купя. Поздрави на всички!
-
- Регистриран: 01 дек 2012, 13:32
телефона кърти и при мен няма никакви проблеми
-
- Регистриран: 01 дек 2012, 13:32
и батерията е на много добро ниво в момента за мен няма по добър на пазара
Man, от къде го взе или не е от БГ?
Хора, имате ли инфо къде в БГ може да се закупи телефона? В момента никой от посочените 4 магазина няма телефона, а повечето дори не са регистрирани по ДДС и не могат да ти издадат фактура!
Звукозаписа на 920 е с пъти по-добър от който и да е друг смартфон .. освен 808. HAAC микрофоните вършат прекрасна работа..
920 vs. HTC 8x
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=svM5g_9539Y[/Youtube]
920 vs. HTC 8x
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=svM5g_9539Y[/Youtube]
Добре щом има потребители с тоя телефон я споделете нещо и за гласовите команди, до колкото си спомням бяха много зле и не разбираше нищо :| :| :| . Интересно ми е защо за гласовите команди никаде няма подробно сравнение между Siri i S voice. Което ма навява на мисълта че тази така да речем Функция пак е на светлинни години зад конкурентите :|:|:|
До края на март идва ъпдейт.Ъпдейтът ще се казва Apollo Plus и се очаква да бъде готов до края на първото тримесечие на 2013 г. Сред промените, които очакваме, са добавянето на поддръжка за VPN, опция за оставяне на WiFi връзката активна и при изключен екран и някои поправки, свързани със звука(yes)