701
Re: Nokia 701
Инсталирах FP2 преди 2-3 седмици и проблеми нямам. Има промени като започнем от отключването, настройките на камерата въвеждането на текст и други приятни допълнения преди FP1 ме беше също страх но всичко е наред с продуктов код 059НО36 промених го преди време от 059НО39 даже не знам за коя страна беше
При FP2 как се държи батерията ?
Ако може сподели в какво се изразяват промените: в отключването и другите подобрения.
(yes)
Ако може сподели в какво се изразяват промените: в отключването и другите подобрения.
(yes)
-
- Регистриран: 02 дек 2012, 19:48
здравейте някой може ли да ми каже на каква цена се предлага в момента телефона без програми на Глобул„Мтел или друг оператор :)
не се предлага от операторите
-
- Регистриран: 02 дек 2012, 19:48
ми от къде си го набавят хората :)
Мисля да си го купя от нета, но някой може ли да ми каже как стои въпроса с гаранцията?
Здравейте, може ли някакви отзиви относно този телефон,отварят ли му се повечето приложения,проблеми с блутуут има ли ? батерията издръжлива ли е и т.н. Ще съм Ви благодарен на всякаква информация.! :)))
хенди все още го предлага нама смисал от интернет за сега а и е на добра цена спрямо тия в нета
Поради това, че го ползвам основно като телефон и батерията ми е ценна го оставям само в режим за спестяване на батерията дори понякога вечер го изключвам. Промяна на консумацията на енергия с последният ъпдейт и предходните не съм открил.
Разликите които открих след последният ъпдейт са първо при отключването отключва се не с натискане а със слайдване на страни. Има промени в камерата жалко че нямам телефон със старият софт за да сравнявам обаче в ляво на екрана в колона има бутони от които лесно, бързо и удобно променяш режимите на работа -слънчево, облачно, ел.лампа.
За текстовия редактор също има промяна добавени са бутони с които по лесно се въвеждат символи сменя се език.В галерията има промени пред всяка поредица от снимките излиза датата им. Всяка една снимка може да се преоразмерява.Когато снимаш последната снимка се появява долу в дясно умалена. Друго не се сещам а и вече нямам база за сравнение.
Разликите които открих след последният ъпдейт са първо при отключването отключва се не с натискане а със слайдване на страни. Има промени в камерата жалко че нямам телефон със старият софт за да сравнявам обаче в ляво на екрана в колона има бутони от които лесно, бързо и удобно променяш режимите на работа -слънчево, облачно, ел.лампа.
За текстовия редактор също има промяна добавени са бутони с които по лесно се въвеждат символи сменя се език.В галерията има промени пред всяка поредица от снимките излиза датата им. Всяка една снимка може да се преоразмерява.Когато снимаш последната снимка се появява долу в дясно умалена. Друго не се сещам а и вече нямам база за сравнение.