Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
В сайта на Нокия - в БГ версията са си само старите Лумии - новата серия не се и споменава даже.
А влезте в руската версия да видите за какво иде реч - само най новата Лумия 620 все още я няма ама скоро ще цъфне и тя. Иначе всички други -стари нови са там. Че и безжичните зарядни и те са на линия.
А влезте в руската версия да видите за какво иде реч - само най новата Лумия 620 все още я няма ама скоро ще цъфне и тя. Иначе всички други -стари нови са там. Че и безжичните зарядни и те са на линия.
http://www.nokia.com/global/products/products/
вче има всички нови модели,а наще кавали от сайта на Нокиа ще чакат някой оператор да ги предложи чааак тогава ще ги пуснат и то със закъснение
вче има всички нови модели,а наще кавали от сайта на Нокиа ще чакат някой оператор да ги предложи чааак тогава ще ги пуснат и то със закъснение
Как очаквате телефона да е на бг сайта им, след като официално все още не се предлага в страната ни?
То да беше само това , ами то с почти всичко е така в България за съжаление . Според мен ще е много по-добре да ги публикуват на БГ версията на сайта на NOKIA , защото ще се привлече вниманието и интересът на хората .
Бихте ли ми казали, как стои въпроса с флаш-a? Има ли подобна екстра в windows 8? ! Също ме интересува, windows 8 или android определяте като по интуитивна и функциинална? Мерси предварително.
Out of the box - wp8.
Ако имаш твърде много изисквания към персонализацията - android. При него интуитивността може да е в двете крайности - от бавен и неудобен, до най - бърз и перфектен.
Всичко това в зависимост колко време ти се губи, докато си настроиш телефона. При wp8 идва с един интерфейс - предварително прецени дали ти харесва. При android получаваш избор, който се състои в това, дали да се възползваш от този избор.
Ако имаш твърде много изисквания към персонализацията - android. При него интуитивността може да е в двете крайности - от бавен и неудобен, до най - бърз и перфектен.
Всичко това в зависимост колко време ти се губи, докато си настроиш телефона. При wp8 идва с един интерфейс - предварително прецени дали ти харесва. При android получаваш избор, който се състои в това, дали да се възползваш от този избор.
за флаш въпроса не поддържа засега и причината е че крашва много. Като и от Гуугъл ще го спират докато не го подобрят. За андроида за мен е за тинейджъри дето се чудят с какво да се занимават и като цяло след 2месеца ползване е пълна кочина. Уиндоуса си е същия дори да вземеи на непознат с някой малки разлики естествено
Ve4e mesec polzvam Telefon4eto i nqmam dumi ! Strahoten.Otkrivam novi i novi ne6ta.WP8 raboti mnogo barzo i se spravq lesno s ne6tata. Kolegite mi ot rabotata sa vpe4atleni i dosta se naviha da si go kupqt.Dori i pritejatelite na Iphone sa mnogo nakefeni. Posledno bateriqta darji okolo 2 dena.LTE mrejata e dosta dobra,no v pove4eto slu4ai izpolzvam Wi-Fi.Ma6inkata sams si pravi spisak na vsi4ki mreji , koito sam polzval i kogato vlqza v obhvat se vrazva avtomati4no.Nolkia Drive i Nokia maps , kakto i drugite prilojeniq se apdeitvat dosta 4esto i na ekrana si izliza, 4e ima update za instalirani prilojeniq. Ne e kakto drugite da go vkl kam Pc-to i da proverqvam za update i t.n.Haresva mi i skorosta s koqta prehvarlqm failove kam telefona. Ako ne mu haresa formata me pita dali da konvertira i ako mu kaja DA go pravi bez nikakvo zabavqne t.e. prehvarlq i konvertira v sa6toto vreme. Haresa mi kak prevejda tekst prez kamerata na vsqkakvi ezici vkl i bg. robvah na frenski , na romanski i vietnamski i rezultatite bqha zadovolitelni.
S dve dumi Silno go prepora4vam.Nqkade po-gore 1 kolega citira nqkakvi nedostataci. V moq slu4ai ni6to ot goreizpisaneto ne e vqrno.
S dve dumi Silno go prepora4vam.Nqkade po-gore 1 kolega citira nqkakvi nedostataci. V moq slu4ai ni6to ot goreizpisaneto ne e vqrno.
Ти за български език да си чувал, та мърсиш форума с лайняница
(angry) А и модераторите къде са, щото иначе бдят като орлица ама сега (no)
(angry) А и модераторите къде са, щото иначе бдят като орлица ама сега (no)
Абе ей, айде по-спокойно.