701
Re: Nokia 701
Купих си го вчера и искам да попитам нещо. Продуктовия код ми е 059H222. Трябва ли да го сменям при положение че си има бг език? И само за езика ли има значение този код?
monnom, като гледам кода не е за нашия регион, така че е добре да го смениш. в унгарските и руските кодове има български. Освен, че можеш да изгубиш езика при ъпдейт, кода оказва влияние и на самите ъпдейти. Аз така и не получих на N8 (английски продуктов код) ъпдейта за подръжка на субтитри и се наложи да го издирвам и инсталирам ръчно. При мен кода не може да се сменя, но при теб може. Програмата NSS ще ти свърши работа. Весело посрещане на новата година!(beer)
Здравей, Детектор
И аз ти пожелавам весели празници, а и на всички :)
Имам само още един въпрос: може ли само да се сменя кода без да се флашва фърмуера, и задължително ли се прави хард резет преди това?
И аз ти пожелавам весели празници, а и на всички :)
Имам само още един въпрос: може ли само да се сменя кода без да се флашва фърмуера, и задължително ли се прави хард резет преди това?
Продукт кода го сменяш без да флашваш с програмата NSS. Нищо няма да изгубиш и няма нужда от хард ресет. Ресета е задължителен преди флаш, защото остават остатъци или цели програми, които са инсталирани на вътрешната памет, а тя не се променя при флаш. после става мазало.
Здравей, незнам какво постоянно човъркате в тези телефони...даже и незнам откъде се сменят тези кодове, моя е :059G9P9, а този за езиците е :113.010.1506.04.01, незнам човек, с тези кодове съм го купил нищо не съм бутал с FP2 съм и всичко е бетон барабар с батерията...като си гледам колегите с тез \"I Phon\", \"Experia\", \"Samsung\" и други там шматки дето изкарват едвам по един ден и половина тази Nokia ако я ползваш само като телефон може да те изкара и седмица...което е нещо велико за смарт телефон.....да не говорим че няма нещо, което да го имат тези по горе изброените марки и то на поне двойна цена...ха,ха,ха, виж ако искаш пробвай да сложиш този код който съм ти написал щото с него всичко е О.К.(yes)(beer):)
Някъде има ли панели за този телефон?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]тази Nokia ако я ползваш [u]само като телефон[/u] може да те изкара и седмица...което е нещо велико за [u]смарт телефон[/u]...[/Quote]
Защо ли виждам някакво противоречие в изречението?:|
[Quote]
да не говорим че няма нещо, което да го имат тези по горе изброените марки и то на поне двойна цена...ха,ха,ха[/Quote]
Само един пример - направи си един видеоразговор ама по скайпа ;)
само един...
Защо ли виждам някакво противоречие в изречението?:|
[Quote]
да не говорим че няма нещо, което да го имат тези по горе изброените марки и то на поне двойна цена...ха,ха,ха[/Quote]
Само един пример - направи си един видеоразговор ама по скайпа ;)
само един...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
С новият FP2 не разбрах как се изключва камерата. Не ми се струва нормално да я спирам чрез показване на активните програми чрез средният бутон(между двете слушалки) и след това с Х.
Малко странно решение. Моля ако някой знае друг вариант да го сподели.
Иначе продължавам да съм много доволен от телефона вече 12месеца.
С тези екстри и цена Нокия 701 продължава да е най-оптималният телефон на пазара. Да няма видео Скайп, не защото не може да го поддържа, а защото от Скайп все още не са се разбрали с Нокия.
Много от прехвалените супер телефони на НТС и SONY не са и чували за \"трансмитер\" .
Справянето им с навигацията специално за българските карти е истинско преживяване. Има още много приложения и функции които не са помислени и не облекчават ползването им.
Да имат страхотен интерфейс, изглед, екран, последно поколение четириядрени процесори, които обаче в нашите условия няма как да натовариш и използваш. Като добавим и факта че не издържат 24часа до следващото зареждане на батерията, и тези \"супер бързи технологични смарт телефони\" струват колкото една пет местна кола на старо можете сами да си направите изводите :)
Има и още нещо за телефоните на Нокия. Това са телефони правени така че да издържат на удари, изтървания и т.н. Вече трети път го изтървам жестоко с разделяне на три части: капака, батерията и телефона :), с разтреперени ръце го сглобявам и пак нищо му няма. Не ми се мисли какво щеше да стане със Смарт телефон от високият клас на другите марки.
Малко странно решение. Моля ако някой знае друг вариант да го сподели.
Иначе продължавам да съм много доволен от телефона вече 12месеца.
С тези екстри и цена Нокия 701 продължава да е най-оптималният телефон на пазара. Да няма видео Скайп, не защото не може да го поддържа, а защото от Скайп все още не са се разбрали с Нокия.
Много от прехвалените супер телефони на НТС и SONY не са и чували за \"трансмитер\" .
Справянето им с навигацията специално за българските карти е истинско преживяване. Има още много приложения и функции които не са помислени и не облекчават ползването им.
Да имат страхотен интерфейс, изглед, екран, последно поколение четириядрени процесори, които обаче в нашите условия няма как да натовариш и използваш. Като добавим и факта че не издържат 24часа до следващото зареждане на батерията, и тези \"супер бързи технологични смарт телефони\" струват колкото една пет местна кола на старо можете сами да си направите изводите :)
Има и още нещо за телефоните на Нокия. Това са телефони правени така че да издържат на удари, изтървания и т.н. Вече трети път го изтървам жестоко с разделяне на три части: капака, батерията и телефона :), с разтреперени ръце го сглобявам и пак нищо му няма. Не ми се мисли какво щеше да стане със Смарт телефон от високият клас на другите марки.
Наистина няма бутон за спиране на камерата,аз я спирам от червената слушалка
Здравейте имам телефона от няколко дни и искам да попитам мога ли да свалям торенти директно от телефоа и ако е възможно с коя програма , ако може линк ;)