Asha 200
Re: Nokia Asha 200
[Quote]
Пробвай с "reinstall", при мен така се оправи.[/Quote]
И при мен се оправи :) Благодаря.
Пробвай с "reinstall", при мен така се оправи.[/Quote]
И при мен се оправи :) Благодаря.
А как се прави запис от радиото, нещо не виждам тази опция.
Здравейте.Има ли някаква програма за този модел,която записва разговорите.Благодаря
-
- Регистриран: 02 яну 2013, 00:35
Имам го от Коледа, значи е на 7 дена. (angry) Проблема е следния - в момента в който го вързах за първи път с кабел към комютъра за пренос на данни и там да работя с Nokia Suite и нам си к\'во си, автоматичното заключване на клавиатурата тотаааааално се сбъгаляса. (angry) Пробвах с преинсталиране на софтуера, ВСЕ ТАЯ Е. Пише, че опцията е включена, но реално не ми заключва клавиатурата и това много ми ходи по нервите. Пробвах с 39483980948093248290 рестарта - я първо с включена, после с изключена опция, все едно нищо не съм направила. Някой имал ли е този проблем и как се е справил с него?? Заключването на клавиатурата с код също не работи, какъвто и код да въведа, все е невалиден. (angry)
Отиди в настройки на телефона,в менюто където се задава времето след което да се заключи клавиатурата го въведи отново и трябва да се оправи.
-
- Регистриран: 02 яну 2013, 00:35
Благодаря за бързия отговор! Така, както казваш, бях опитала, но не ставаше, но намерих решението на проблема. Ако някой има пак същия проблем, споделям, за да се знае - Първия път ръчно трябва да си заключите телефона - т.е натискате меню, както сте в менюто, натискате * и това заключва телефона. Последващите заключвания си ги прави спрямо настройките за автоматично заключване. (whistle)(whistle)
Имам едно запитване. Някои ползва ли работещ Skype на телефона, без мобилен интернет към даден оператор, a за за разговори.защото на моя телефон не ме списва с двете сим карти съответно на Globul и Vivacom. А преди работеше нормално. Дали проблема е в операторите или от самия телефон?
ПРОБЛЕМА Е ОТКРИТ. Смяна на една от сим картите е решението.Доколкото разбрах има един радиомодул за двате сим карти. И от там идва проблема.
-
- Регистриран: 10 апр 2013, 20:45
Здравейте,
Моля за помощ. Моята версия на софтуера е 11.95. Звукът пак не е добър. Как да мина на по-стара версия?
Моля за помощ. Моята версия на софтуера е 11.95. Звукът пак не е добър. Как да мина на по-стара версия?