X2-02
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia X2-02
От линковете по долу които е дал колегата стават! Няма специално за Х2-02 но и другите стават само да са за 320х240 резолюция
Вече от месец ползвам телефона и мога да изкажа някакви впечатления:)незнам за другите но моя не скърца както твърдят някои колеги по-долу в коментарите си единствения дефект който забелязвам е премигването на екрана което се случва доста рядко,телефончето е супер а имайки в предвид цента даже надмина очакванията ми ПРЕДОВОЛЕН СЪМ:D
Телефона го взех и е много хубав. На кого да платя да ми инсталира Call recorder без Beep.?
Tърсих модифициран ROM
RM-694 но не намерих такъв с изключено бипкане на запис.
Tърсих модифициран ROM
RM-694 но не намерих такъв с изключено бипкане на запис.
-
- Регистриран: 04 фев 2012, 18:39
Здр.някой може ли да ми каже от къде мога да си купя сим\"гнездо\"за сим2 на нокия х2-02 ?Моето за съжаление се повреди и сега тел.работи само с еда сим карта
Телефона го имам от един месец и мога да споделя следните минуси:
- задния капак първоначално държеше, но след това започна да скърца;
- при пуснат плеър или радио, започва да забавя и да забозва;
- доста от приложенията, включително и плеъра зациклят периодично;
- батерията при натоварване кара два дни;
-доста от приложенията се скапака и се наложи да ги преинсталирам няколко пъти докато намеря добре работещи;
Като цяло за екстрите и парите си е добре (beer)
- задния капак първоначално държеше, но след това започна да скърца;
- при пуснат плеър или радио, започва да забавя и да забозва;
- доста от приложенията, включително и плеъра зациклят периодично;
- батерията при натоварване кара два дни;
-доста от приложенията се скапака и се наложи да ги преинсталирам няколко пъти докато намеря добре работещи;
Като цяло за екстрите и парите си е добре (beer)
Моя телефон, навърши година! Нито е забивал, нито е правил номера! Както и на колегата ми по оръжие.
А някой знае ли дали може да му се сложи батерия на x1-01 че е по-могъществена??
Не не може иначе щеше тотално да изтрепе рибата,но и така е много добра машинка.
-
- Регистриран: 16 ное 2004, 00:40
и моя направи година и половина бачка безпогрешно