Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
Ако този е лош, тогава кой знае другите какви са, какво остава за други? Които нямат такава камера,сглобка,визия и софтуер.
Ако държиш телефона ти да не забива НИКОГА, да не се притесняваш, че ако го изпуснеш трябва да си купиш нов, ако обичаш всичко да ти е подредено и да не се чудиш всеки път кое къде си оставил, понеже всяко нещо си има место, значи това е телефона за теб. Ако държиш на това всеки ден да махаш и слагаш по 5-6 най-различни приложения за да си убиваш времето, вземи си телефон с Андроид. За iPhone не коментирам само някой комплексиран слабоумник може да го направи.
Много разбирачи се изказват неподготвени . Имах възможност да работя с този телефон и особено за камерата Нокиа 920 мога да кажа , че НЯМА аналог (освен Нокия 808) сред всички смартфони . Оптиката е отлична , а оптичната стабилизация върши перфектна работа ; отделно при снимане на видео в движение телефона фокусира много бързо , а снимките при слаба светлина са уникални .
Аз ненапразно го чакам от есента. До скоро ползвах една 5800-ца, но след години вярна служба се предаде :D и от пролетта се оглеждам за нещо с което да я заменя. Бях се насочил към Сони, но докато чаках и те да пуснат обявените месеци по-рано модели се появи 920 и някак веднага разбрах, че това е следващия ми телефон. Чакам го доста и хубавото е че съвсем скоро ще дойде и ще му се накефя. А и вече не се оглеждам за други модели, както беше преди със Сонитата - харесам си уж някой но постоянно търся и други и разглеждам, избирам,колебая се. Сега знам, че Нокиа 920 е моя телефон!!!!!!! (yes)
Lumia 820 идва на 31.01.2013 г. в някои магазини (май).
Моята бяла Lumia 920 идва в България (с БГ интерфейс и инсталирани всички налични актуализации) в средата на февруари...(май)!;)
Моята бяла Lumia 920 идва в България (с БГ интерфейс и инсталирани всички налични актуализации) в средата на февруари...(май)!;)
Писна ми от загубената политика на Нокиа - да обявяват един телефон и след месеци да се намери в България. Така обявиха през февруари 2012 Nokia 808 PureView, а едва юли-август беше наличен в нашата страна и го купих от оператор. Обслужването им към България е под всякаква критика. Всички други производители обявяват официално новия флагман и след максимум месец телефона им е наличен в цял свят!
То нали и без това 920 отпадна.
Искаше ми се да си поръчкам малко, ама сега с новия анонс (АКО ДО ТОГАВА НОКИА НЕ ФАЛИРА).
Ще чакаме пак(angry)
Искаше ми се да си поръчкам малко, ама сега с новия анонс (АКО ДО ТОГАВА НОКИА НЕ ФАЛИРА).
Ще чакаме пак(angry)
Спокойно! Всяко зло - за добро! Тъкмо в БГ през февруари ще дойдат телефони
с изчистени бъгове, мулти подръжка на езици, изчистен софтуер и хардуер!
Между другото новите флагмани (Lumia 950 и 1001), които ще се появят до края
на годината ще бъдат също с WP8. Така че каква е разликата с 920? Единствено
това, че първия е с алуминиев корпус и по лек от 920, а вторият ще има 41 мп камера,
което е екстра за фотоманиаци и за тях е оправдано да го дочакат. ОС WP8 ще се
поддържа доста време... С една дума - не чакайте \"Годо\", а си вземайте 920!
с изчистени бъгове, мулти подръжка на езици, изчистен софтуер и хардуер!
Между другото новите флагмани (Lumia 950 и 1001), които ще се появят до края
на годината ще бъдат също с WP8. Така че каква е разликата с 920? Единствено
това, че първия е с алуминиев корпус и по лек от 920, а вторият ще има 41 мп камера,
което е екстра за фотоманиаци и за тях е оправдано да го дочакат. ОС WP8 ще се
поддържа доста време... С една дума - не чакайте \"Годо\", а си вземайте 920!
О, аз съм спокоен, не възнамерявам тази година да сменя 808 с ограничения WP, още повече с 920. Единствено ако покажат по-добра характеристика на камерата от тази на 808 бих направил компромис, но с ъпдейти от подобен вид: http://bit.ly/YcQtaq (функции налични от години в смартфоните, а и не само),няма как да ме спечелят!
Няма как да има по добра характеристика от камерата на 808!
Разликата ще бъде може би - 41мп камера под управление на WP8!
И по-голям дисплей с по добра резолюция! Май...
Разликата ще бъде може би - 41мп камера под управление на WP8!
И по-голям дисплей с по добра резолюция! Май...