Lumia 920
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Nokia Lumia 920
Що не изчакаш този проект да започне да става реалност а не концепция вместо вече да биеш тъпана.Да не стане както с рибата и тигана ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
За 920 ми е ясно, бъдещите им модели имам предвид...
Нокиа-та започна да се появява по списанията на мобилните оператори и няма да е зле мобиле-то да вземат да направят едно ревю , защото ще много полезно за хората , а ако включат и benchmark тестове и други сравнения с топ моделите на samsung i apple ще е супер.
Този път нашите мобилни оператори се изложиха много.
То вече ще се анонсират новите модели.
То вече ще се анонсират новите модели.
Това не зависи само от мобилните оператори. Nokia също имат думата по този въпрос :)
С две думи и от двете страни слаба организация!В края на месеца сигурно ще видим новия красавец а още до 920 не сме се докоснали!
По-добра от 808 трудно, но поне на същото ниво..
Ако слуховете че тези:
http://www.anandtech.com/show/6568/qualcomm-krait-400-krait-300-snapdragon-800
чипове поддържат 55Mpix са истина, биха могли да приложат системата от 808 без да се налага да добавят 2-ри графичен процесор както е при 808.. което е и главния проблем с WP в момента.
Все още не съм сигурен че дори и ако поддържат 55Mpix ще са достатъчно силни и за комбинирането на пиксели, което всъщност един от най-важните елементи от 1-вата фаза на технологията.
Аз прогнозирах че няма да видим WP с възможностите на 808 преди 2014-та .. но се надявам да не съм прав. Просто WP с това монолитно ядро.. трудна работа.. ще им е трудно да синхронизират Xenona, а и трябва механичен шутер за него... ще видим до края на месеца какво са решили да правят.
Ако слуховете че тези:
http://www.anandtech.com/show/6568/qualcomm-krait-400-krait-300-snapdragon-800
чипове поддържат 55Mpix са истина, биха могли да приложат системата от 808 без да се налага да добавят 2-ри графичен процесор както е при 808.. което е и главния проблем с WP в момента.
Все още не съм сигурен че дори и ако поддържат 55Mpix ще са достатъчно силни и за комбинирането на пиксели, което всъщност един от най-важните елементи от 1-вата фаза на технологията.
Аз прогнозирах че няма да видим WP с възможностите на 808 преди 2014-та .. но се надявам да не съм прав. Просто WP с това монолитно ядро.. трудна работа.. ще им е трудно да синхронизират Xenona, а и трябва механичен шутер за него... ще видим до края на месеца какво са решили да правят.
Както е тръгнало, новият флагман може да дойде в БГ преди 920! Вече е ясно, че на 25.02 (09,00 ч. местно време) на шоуто MWC Expo в Барселона ще бъде представена 1000 (ЕОС) с двуядрен Intel Atom процесор Z2580 на 1,8 GHz, 41 MP камера, слот за microSD (32GB), 64GB, 2 - RAM, FM radio с RDS, FM трансмитер, клавиатурка? и още ... Въобще - доста добра оферта! И сега - в коя от двете да се влюбя....? Мамка му стара.
Абе 920 така си мина без България. Явно някой от много високо е силно против Нокиа.
Иначе не мога да си обясня доставките на морално остаряли модели. Как да си купиш телефон, като са представили следващия модел.
Така е и в момента:
рекламират 800 и 900. А 920 съвсем скоро ще си има заместник
Бях се навил за 920. Ама ,ще се полюбувам още на 808.
Иначе не мога да си обясня доставките на морално остаряли модели. Как да си купиш телефон, като са представили следващия модел.
Така е и в момента:
рекламират 800 и 900. А 920 съвсем скоро ще си има заместник
Бях се навил за 920. Ама ,ще се полюбувам още на 808.
всяко нещо с времето си , в България не можем да се сравняваме с големите и развити пазари , и за това Нокиа първо се насочвъа към тях . Да не мислите , че на 25.02 като представят някой модел ще дойде в Б-я преди декември . В Холандия с абон. план Лимиа 820 я дават без пари , а Лумия 920 за 94 евро . Кога при нас ще пуснат добри смартфони без пари ...!?