808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Ясно, за моя радост, не съм имал подобни проблеми, а и хората които познавам и ползват телефона, не са се оплаквали...
И аз нямам проблеми.
Искам да попитам,дали мога да използвам телефона като уайфи,да споделям нета си,и ако да от къде трябва да го пусна ?? На старият ми телефон с Андроид можеше но на този не мога да намеря откъде се пуска.
С програмата JoikuSpot, трябва да си я свалиш.
Пробвах с JoikuSpot (безплатната версия) но не стана с нея,не знам дали с платената ще стане,не ми се рискуват 10 евро :|
При мен си работи без проблем
Не ти работи, защото най-вероятно не пускаш Wi-Fi и моб. данни!?
Даже нямам и такъв талефон.:P
Как разбра,че
[Quote] най-вероятно не пускаш Wi-Fi и моб. данни[/Quote]
ТИ НЕ СИ ПУСНАЛ МОБИЛНИ ДАННИ И ЗАТОВА НЕ ТИ РАБОТИ:D
Как разбра,че
[Quote] най-вероятно не пускаш Wi-Fi и моб. данни[/Quote]
ТИ НЕ СИ ПУСНАЛ МОБИЛНИ ДАННИ И ЗАТОВА НЕ ТИ РАБОТИ:D
Виж, братле, незнам имаш или нямаш такъв телефон, но ако имаш значи много добре знаеш, че програмата работи, когато са ти пуснати моб. данни и wi-fi едновременно!
Затова предполагам, че не му е активно едното със сигурност. Аз лично се сблъсках с този проблем!
Затова предполагам, че не му е активно едното със сигурност. Аз лично се сблъсках с този проблем!
Естествено че пускам мобилните данни,когато стартирам програмата тя ме пита дали съм съгласен да сподели моята мобилна връзка,и след това мисли мисли и ми изписва\" JoikuSpot не може да бъде стартирана\" Предполгам че нещо съм разбутал от настройките на телефона,или и аз незнам каво може да друго.