Lumia 820
Re: Nokia Lumia 820
Че коя ОС,актуализирана през последната година,има Flash Player.
Нещото, което не ми хареса са слушалките :D.Много смотан звук, а с тези от LG-то звука е уникален.Играх си с еквалайзери и с какво ли не... на Лумията не стават поне според мен.
За радиото няма , но има достатъчно програми в маркета.
За радиото няма , но има достатъчно програми в маркета.
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Грешката е моя, нямах предвид OS а поддръжката на flash player. При android има поддръжка на flash player (helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html).
Има различни версии докъто при windowsphone още няма или поне аз не съм намирал.
Има различни версии докъто при windowsphone още няма или поне аз не съм намирал.
Има ли някаква информация дали са изчистени бъгавите бройки. Има ли основание да се притеснявам.
Дефинирай бъгави бройки , тоест за какви бъгове говориш.Аз се бях навил за 920, но много лоши отзиви чух и ми препоръчаха 820.Дори сега коментара написах от нея.
По назад Bullstar беше писал/а че в руски форуми пишат за отлепващо се покритие, лилаво оцветяване на дисплея. Не видях тук да има оплаквания но знам ли.
Ами нз засега вече 3-ти ден никакви ядове с нокията.Батерията с ровичкането - разговори , нет, игри кара без проблем един ден.Снощи даже я заредих и за 9 часа през ноща беше загубила само 1%.Ако на по-късен етап направят да може да се инсталират приложения на SD картата ще бъде голям плюс.
mod edit: За обяви - http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/
vladovn
vladovn
Колеги, малко помощ или жокер за инсталиране на скайп на 820, вчера го купих, още го разучавам. (beer)
skype е в магазина за приложения