808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Новото е това, че можеш да маркираш колкото искаш снимки и да ги изпращаш, или споделяш в социалните мрежи. Преди нямаше тази опция в 808.
Нова актуализация. Разбира се още я няма за БГ потребителите, но и този път се докопахме до нея чрез смяна на продуктовия код, отново благодарение на Боби. Последното мнение в темата http://bit.ly/YYZql3
Аз съм с BG телефон от виваком и актуализацията ми излезе още на 11.03
Този ъпдейт оправя единственото нещо което ме дразнеше в телефона - изпращането на няколко снимки едновременно от галерията.
Този ъпдейт оправя единственото нещо което ме дразнеше в телефона - изпращането на няколко снимки едновременно от галерията.
В предпоследния ми пост става дума за \"Актуализация телефония\" - \"Тази актуализация включва подобрения в качеството за услугите за телефония и приложението Дневник\". Днес разбрах, че я има вече и за бг продуктовия код. Снощи актуализацията не беше налична за телефоните предназначени за България, но явно бързо се е разпространил ъпдейта ;)
На мен не ми излиза актуализасия:|
Инсталирах ъпдейта.
Ама не мога да разбера какви промени има:|
Ама не мога да разбера какви промени има:|
Какво ще кажеш за това нощно изпълнение? http://bit.ly/YWrxyf ;)
Искам да споделя сведение относно дължината на записаното видео в 720p. Вероятно знаете, че файловата система в телефона е FAT32 и има ограничение зa големина на файла 4 GB. Поради тази причина от Nokia са сметнали, че не е необходимо да обозначат оставащото време за запис (както е в N8 напр.), защото когато клипа стигне 4 GB записването се прекратява автоматично. Поради тази причина до днес не знаех колко точно минути мога да записвам... След направения тест разбрах, че [B]в 720p дължината е един час и половина[/B]. От информация на приятел с Nokia 808 разбрах, че записа [B]в 1080p е половин час.[/B]
Махай я тая fs, тя е стара колкото закона за наследствата. :D
Kак? Форматирах новата карта в NTFS още като я купих, а телефона изобщо не я отрази и трябваше да си я върна пак във FAT32?!...