701
Re: Nokia 701
Абре пичове, няяям къде да го пробам тоз NFC чип, дали по принцип като се включи, тряя ли нещо да покаже на екрана че е включено щот на мен нищо не ми показва и в клипчето дето е показано как се използва е показано че трябва да маркираш избраното за изпращане, пък то въобще не дава такава опция(за маркирване)...някой нещо може ли да сподели по въпроса (beer):) ...аааа и съвместимо ли е това NFC с това на други марки, които имат такова(ако въобще имат де)
NFC-то работи,........ Проверено:)
Здравейте Имам малко затруднение с моята Nokia 701 и се надявам да ми помогнете.Наскоро исках да си включа предната втора камера на телефона и установих че не знам откъде се включва. Преди бях със версията FP1 и съм я включвал мисля че имаше активен бутон на екрана но не съм сигурен сега съм с FP2 и незнам от къде да я включа опитах какво ли не, моля помогнете!!!
мдаа, това явно е една от поредните неприятни промени по камерата с FP2 (no)
очакваме ако някои вече има инфо да споделя :S
очакваме ако някои вече има инфо да споделя :S
Много кофти така, понякога ъпдейтите правят и гадни номера (cyber)
Аз затова си седя още на FP1 и нямам никакви проблеми с нищо (whistle)(beer)
Аз затова си седя още на FP1 и нямам никакви проблеми с нищо (whistle)(beer)
(beer) Да, кофти ъпдейт. Остави ни без опция за предна камера. По принцип с новите ъпдейти се увеличават функциите, а този ги намали :D
Пробваите това приложение www.solidfiles.com/d/c253042afc/ с него подкарвам предната камера и мога да правя снимки и видео с нея.
Е брао е ве пич(yes)(yes)(yes) таз програма са мъча да си я купя от Nokia Suite и все ми даваше някви грешки ти напрао изби рибата голямо благодарско, ам затова тряя си пишем тука че тия от Нокиа от 2 месеца ма въртят и си прехвърлят топката само, още един път благодаря (beer)(beer);)
Как мога да го преинсталирам?