Хаха читави навигации, колкото искаш за андроид.:)
[Quote]IOS поне това му е предимството, че не забива[/Quote]
Я пак, не забива ли? От две години айпада ми е основно устройство за работа, когато не съм вкъщи и освен, че понякога забива ами, и доста често се рестартирва! За да кажеш подобно нещо значи не ползваш своя айфон или айпад пълноценно, защото хората около мен, които ползват се оплакват от същото като мен.
Единственото две неща за, които ги признавам с ръка на сърцето са, че батерията ми държи по цял ден с як тормоз от сутрин до вечер без да се е променило нещо за тия две години и, че имам постоянна поддръжка нищо, че е вече стар! Гарантирана подръжка има всеки нов айфон или айпад от четири версии напред.:) Ама голям прас, като ме ограничават в някои неща.:D
Nokia Lumia 920 в България след 20 март
Re: Nokia Lumia 920 в България след 20 март
Samsung GALAXY S22 Ultra
Iphone-a си го експлоатирам доста сериозно и не ми е забил честно казано, от както го ползвам само веднъж се е случило да забие!
Като приложения съм му качил доста неща и ги ползвам абсолютно всички, които са качени!
Единственото, което не му харесвам е че 3Г интернета заради слабия обхват не въври читаво, може и на оператора да се дължи
Като приложения съм му качил доста неща и ги ползвам абсолютно всички, които са качени!
Единственото, което не му харесвам е че 3Г интернета заради слабия обхват не въври читаво, може и на оператора да се дължи
Относно читавите навигации за Андроид имам предвид напълно безплатни не кракнати версии!
Истината е че както Андроид не може да прави повече неща от IOS, IOS от Андроид, по същия начин стоят нещата и с WP8!
Ще ми отговориш сигурно да ама маркетите им имат по 500К+ приложения, като се замисля на дали има човек, който да иползва активно повече от 50 до 100
Относно роотването едното ми устройство с андроид е роот-нато и там съм с 4.2.2
За поддръжката на Нокиа, да лошо се представиха с нокиа 900, клиентите и бяха обречени да си останат с WP7 от самото начало!
Надявам се с WP8 да не стоят така нещата!
Истината е че както Андроид не може да прави повече неща от IOS, IOS от Андроид, по същия начин стоят нещата и с WP8!
Ще ми отговориш сигурно да ама маркетите им имат по 500К+ приложения, като се замисля на дали има човек, който да иползва активно повече от 50 до 100
Относно роотването едното ми устройство с андроид е роот-нато и там съм с 4.2.2
За поддръжката на Нокиа, да лошо се представиха с нокиа 900, клиентите и бяха обречени да си останат с WP7 от самото начало!
Надявам се с WP8 да не стоят така нещата!
Нaпълно съм съглaсен с теб. Некa никои не ми пише кaк иос или aндр. сa нaй добрите . Имaм и 5 моб. Ос. (beer)
На 20 ,ама муй:
Днес обиколих магазините на Глобул и Вива.
Никъде го няма:|
Днес обиколих магазините на Глобул и Вива.
Никъде го няма:|
Предполагам ОТ утре започват да го пускат (надявам се), което значи поне седмица докато се появи в повечето магазини.