Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
Купих го вчера от Germanos - 859 лв. Перфектен! (beer)
На мен ми излезе 879лв + 5лв*12месеца(за карта) в Германос. За телефона нямам думи, най-доброто за момента според мен. Всички по-използвани приложения, който ги има за другите OS-и ги има и за WP8. А и за да имате повече приложения в магазина сложете региона в настройките на САЩ и рестартирайте телефона.
Кодиран ли е към Глобул?
Освен iPhone, Globul не заключват своите телефони. Или поне аз не съм попадал на такъв.
Не е заключен. Абонат съм на мтел, но го взех от Германос защото искам телефонът задължително да е отключен. Там ме задължиха да взема заедно с телефона минималният едногодишен пакет от 9 лв месечно, така че към цената се прибавят около 100 лв. След това за 1 час в мтел ми направиха микросим карта, зарибиха ме с необвързващ месечен пакет 512 мв 18,90 лв, който може да се спре, намали или увеличи по всяко време. При тези условия в Германос може да се вземе и на лизинг, както направих и аз. В Технополис също продават телефонът отключен, но за 1299 лв. Трябваха ми само 2 минути за да синхронизирам телефона с лаптопа през акаунта в майкрософт и всичките ми над 150 контакта вкл скайпове пощи sky drive се появиха в нокията. Свалих от облака една електронна таблица на ексел, с която работя и тя тръгна без проблемно с офис пакета на телефона. Въобще - телефонът е супер. А това е сефтето му в този форум.
Благодаря ти за информацията.
Когато натрупаш впечатления от батерията, би ли споделил с нас?
Когато натрупаш впечатления от батерията, би ли споделил с нас?
Честито колега!Спомена,че Germanos са ти го дали за една година с най-ниския възможен пакет от 9 лв месечно,а в сайта им пише,че може и със Smart 5.0.Да не би в магазина да хитреят и пробутват по-висок план?Говоря за цена в брой,с едногодишен договор.
Ще напиша за батерията след няколко дни.
Питанка? един приятел си е купил телефона, и от 30минути се бори с намиране на радиото. В сайтовете пише че има радио, и последно камерата има ли зум? Копчето за звук не върши работа.
Няма радио. Зуум си има- докато си пуснал камерата с 2 пръста