Lumia 720
Re: Nokia Lumia 720
Обмислям покупка на телефона или на 820 ,но имам няколко питания за win phone 8. Оправен ли е блутута да може да се изпраща със всички вече.И братовчед ми скоро си взе 900 и каза че била кодирана някак си и неможе да пращаш със нея и там още някакви неща не можело да се правят.Има ли такива проблеми ? Ако може някой който е заподнат да ми по разясни.Мерси предварително!
По-добрия вариант, според мен, е 720!
Доста по-надежден ми изглежда от 820, а иначе в осмицата тези неща са оправени. Връзката с блутут и разглеждане на паметта на телефона като отделно дисково устройство.
Доста по-надежден ми изглежда от 820, а иначе в осмицата тези неща са оправени. Връзката с блутут и разглеждане на паметта на телефона като отделно дисково устройство.
телефона е супер и бих го препоръчал пред Лумиа 820 , защото е по-лек и удобен , а батерията е много по-издръжлива . Има и минуси като пикселите на камерата(6,7 спрямо 8,7) , въпреки че Лумиа 720 снима по-качествено видео , както и процесорът , но според мен за ежедневна работа 720 е телефона .
-
- Регистриран: 25 фев 2006, 11:36
Днес го получих, доста е стилен в черно. Нямам много впечатления за сега, но малко ме притеснява размерът му - досега бях с нокиа е5, а лумиата е доста ппо-голяма.
Здрасти, като събереш впечатления, ще ги споделиш ли във Windows Phone форума?
http://forum...
mod edit: Спам.
Бан.
vladovn
http://forum...
mod edit: Спам.
Бан.
vladovn
-
- Регистриран: 01 май 2013, 20:18
Аз лично съм много впечатлен от телефона - поне от всичките ревюта, които изгледах. :D :D Но някой да знае дали скоро ще се появи при българските оператори, бих желал да си го взема с тарифа, така или иначе договорът ми изтича средата на лятото. :D :D
Ползвам телефона от 1 седмица. Много съм доволен. Батерията е добра, екрана е супер за тази цена, малка резолюция, но все пак е с clearblack и gorila glass. Камерата прави супер снимки. Няма лаг, работи бързо и не се задъхва при много отворени приложения, браузването с WiFi е повече от добро/ направо издуха S3то което имам/ Асфалт 7 направо \"кърти\" никакъв проблем и с другите игри. С две думи ако си падате по WP8 и не сте се вманиачили по \"върха на сладоледа\" телефона е супер. А на тази цена не виждам реална алтернатива.
[Quote]А на тази цена не виждам реална алтернатива.[/Quote]
А каква му е цената?
А каква му е цената?
От къде го поръча? Защото и аз се каня да взема същия телефон и редовно преглеждам ebay.co.uk, amazon.de. Засега тамошните търговци го шипват от Китай....
п.п. може и на лично...
п.п. може и на лично...