Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
Здрасти, наскоро и аз съм горд притежател на Lumia 920 и искам да попитам някъде в маркета има ли приложение за HD Full Screen Caller ? Също така ме интересува някое приложение за камерата (самоснимачка и т.н.) намерих само с гласово активиране.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Здравейте, от 3 дена имам телефона не ми е ясно как работи HTML5 нали е заместител на флаш защо не мога да играя в facebook или да гледам телевизия как работи
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]HTML5 нали е заместител на флаш[/Quote]
Не си разбрал добре.Не е заместител на флаша, това което искаш да пуснеш си иска програмата.
Съжалявам но си взел телефон който няма начин да подкара тези неща.
Не си разбрал добре.Не е заместител на флаша, това което искаш да пуснеш си иска програмата.
Съжалявам но си взел телефон който няма начин да подкара тези неща.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Проблема не е в телефона или операционната система. Adobe решиха през 2011 година, че преустановяват разработването на Flash за мобилни устройства. За Android има версия, която е разработена преди това, и тя се ползва и сега. Не е изключено с някоя от следващите версии да се появи несъвместимост, и тогава няма да има Flash и за роботчето. BB започнаха по-рано да разработват текущата версия 10 и успяха да се вредят за разработване на версия на Flash Player за техните смартфони. Но ще си истане с тази версия и няма да има подобрения.
Ето повече информация от извора:
http://blogs.adobe.com/conversations/2011/11/flash-focus.html
Накратко: Adobe ще се фокусират върху разработките за настолни компютри и приложения за мобилни устройства, както и върху HTML5.
Ето повече информация от извора:
http://blogs.adobe.com/conversations/2011/11/flash-focus.html
Накратко: Adobe ще се фокусират върху разработките за настолни компютри и приложения за мобилни устройства, както и върху HTML5.
[Quote]телевизия как работи [/Quote]
За телевизия може да се пробва безплатно приложение от магазина, например Bulgarian TV. Има малко канали, но работи безотказно. В магазина има и други приложения на тази тема.
За телевизия може да се пробва безплатно приложение от магазина, например Bulgarian TV. Има малко канали, но работи безотказно. В магазина има и други приложения на тази тема.
Направи ми впечатление, че телефона няма сигнал при слаба батерия. Аз ли бъркам нещо или си е така телефона? Не можах да открия от някъде да има такава настройка.
Не съм имал такъв случай до сега. А от какво съдиш, че няма сигнал? Ако не виждаш иконките в горната част (за мрежите), плъзни от горния край около 1 см надолу и ще ги видиш. Те дават индикация за състоянието. (по принцип са скрити).
Виж дали няма опция в настройки: телефон: управление на телефон. В 808 от там се пуска сигнала за изтощена батерия, не знам Nokia сложили ли са тази настройка във WP.
Съдя по това, че 2 пъти забелязвам, че батерията е към края и след това телефона се изключва направо. Не съм чул или усетил каквито и да е звуци или индикации че батерията е слаба. Това е когато телефона е заключен. Когато правя нещо с него излиза съобщение - нещо от рода на \"капацитета на батерията е слаб моля заредете\". Но това излиза като съобщение само когато телефона е активен. Когато е заключен и седи в покой не съм чул да издава сигнал за слаба батерия.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
При мен се е случвало само веднъж, батерията беше почти изтощена, телефонът беше заключен, появи се звукав сигнал и на десплея се изписа, че батерията е на изчерпване и да намеря начин да я заредя.