206
Re: Nokia 206
Здравей,
Мисълта ми е като говори чуват ли я останалите какво си говори? Защото ако не се лъжа на някои модели използват високоговорителя за говорител и всички около теб разбират какво си говориш. Въобще не е комфортно
Мисълта ми е като говори чуват ли я останалите какво си говори? Защото ако не се лъжа на някои модели използват високоговорителя за говорител и всички около теб разбират какво си говориш. Въобще не е комфортно
Това е при 1616, тук не е така! Пак казвам, апаратът е много добър за парите си.
Днес преподписах и от М-тел ми го подариха. А пък аз от своя страна го подарих на баща ми. Дано наистина да е хубав както казвате. Първите впечатления от апарата са много добри.
Повярвай, няма да съжаляваш, баща ти де :D
- Радио с включени слушалки ли работи или си има вградена антена?
-Силата на говорителя при разговор от разстояние как е?
-Тона на звънене когато те търсят силен ли е?
Който ползва Nokia-206 нека да отговори.Предварително благодаря.(beer)
-Силата на говорителя при разговор от разстояние как е?
-Тона на звънене когато те търсят силен ли е?
Който ползва Nokia-206 нека да отговори.Предварително благодаря.(beer)
-
- Регистриран: 26 фев 2007, 11:31
- Радиото работи само с включени слушалки, няма вградена антена .
- Силата на говорителя при разговор от разстояние е отличен.
- Тона на звънене е силен, но говорителя е поставен в долната задна част на панела, и в повечето случаи звука се заглушава. В този случай единствения шанс да разбереш, че те търсят е вибрацията. Това мога да посоча, като минус...ако се смята за такъв !?
П.С. Като цяло съм изключително доволен от телефона ! Има всичко необходимо за една слушалка - силен и ясен звук при разговор, издръжлива батерия и приятен дизайн. Телефон за разговори !
- Силата на говорителя при разговор от разстояние е отличен.
- Тона на звънене е силен, но говорителя е поставен в долната задна част на панела, и в повечето случаи звука се заглушава. В този случай единствения шанс да разбереш, че те търсят е вибрацията. Това мога да посоча, като минус...ако се смята за такъв !?
П.С. Като цяло съм изключително доволен от телефона ! Има всичко необходимо за една слушалка - силен и ясен звук при разговор, издръжлива батерия и приятен дизайн. Телефон за разговори !
-
- Регистриран: 19 юли 2013, 16:36
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
(angry)(angry)(angry) Защо не се проверяват коректно характеристиките на телефоните (no) .Моделът няма USB!!!!!