E5

Hitreca Hitrecov
Регистриран: 25 окт 2011, 13:01

Re: Nokia E5

Мнение от Hitreca Hitrecov » 22 апр 2012, 15:21

от ови стор става като напишеш скайп и го изтегляш и тръгва,аз съм го изпробвал в гсм магазин като Виваком например

hunter_75
Регистриран: 24 май 2010, 18:32

Мнение от hunter_75 » 18 окт 2012, 20:22

и аз да попитам нещо,не мога да си направя e-mail адрес,уж правя всичко както трябва,а не се получава.може ли някой да ми помогне?

maxel_79
Регистриран: 08 май 2011, 13:39

Мнение от maxel_79 » 30 апр 2013, 01:58

ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ПОДЛЪГВАМ ДА СИ ВЗЕМА ТЕЛЕФОН ОТ ТАЗИ СЕРИЯ ... ТРЕТИ НЯМА ДА ИМА !!! ОБЕЩАВАМ! ПЪРВО Е66 СЕГА Е5 ... СТИГА МИ ТОЛКОВА! ПИСНА МИ! НИЩО ХУБАВО НЕ ВИДЯХ И ОТ ДВАТА ТЕЛЕФОНА. ЗА ПОСЛЕДНИЯ ОБИКОЛИХ ВСИЧКИ ЦЕНТРОВЕ НА ВИВАКОМ ВЪВ ВАРНА (ВЕЧЕ МИ Е НЕУДОБНО ДА ВЛИЗАМ ДОРИ И ЗА ДРУГО ДА СТАВА ВЪПРОС), ИЗПРИКАЗВАХ СУМА ВРЕМЕ С ОПЕРАТОРИТЕ ИМ И НИКОЙ НЕ МОЖА ДА МИ НАСТРОИ ТЕЛЕФОНА. ПЪРВО ИМАХ ПРОБЛЕМ С НАСТРОЙКИТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ. НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА МИ НАСТРОИ ТЕЛЕФОНА ТАКА, ЧЕ ДА ЧЕРПИ ИНТЕРНЕТ ТРАФИК ПРЕЗ GPRS, А НЕ ПРЕЗ WAP (ТОВА СТАНА ЯСНО СЛЕД КАТО ПОДПИСАХ ДВУГОДИШЕН ДОГОВОР ЗА 5 ЛЕВА МЕСЕЧНО ВЪРХУ СМЕТКАТА МИ ЗА \"НЕОГРАНИЧЕН\" ИНТЕРНЕТ). ТА НА ПРАКТИКА ПЛАЩАМ ЗА УЖ БЪРЗ ИНТЕРНЕТ, А НЕ МОГА ДА ГО ПОЛЗВАМ, ЗАЩОТО Е ПРЕЗ WAP. ПОСЛЕ ИМАХ НУЖДА ДА МИ СЕ ПОКАЖЕ КАК ДА МУ СПИРАМ МОБИЛНИЯ ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА МОГА ДА СИ ПОЛЗВАМ WI-FI. ПАК НИКОЙ НЕ МОЖА. ВДИГНАХА РЪЦЕ ОТ МЕН.А АЗ ОТ ТЪПАТА НОКИЯ. РЕФРЕШВАХА ГО, РЕСЕТВАХА ГО, ФОРМАТИРАХА ГО - И НИЩО. САМО КОНТАКТИТЕ МИ И БЕЛЕЖКИТЕ СЕ ИЗТРИВАХА И ТОЛКОЗ. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ТОЗИ МОДЕЛ НЯМА ТАКАВА ФУНКЦИЯ. А ЕДИНСТВЕНИЯ ВАРИАНТ Е ДА СЕ ЗАДАДЕ В НАСТРОЙКИТЕ ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО ПОНЕЧИШ ДА ВЛЕЗЕШ В ИНТЕРНЕТ, ДА ТЕ ПИТА ЧРЕЗ КОЕ - WI-FI ИЛИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ. ОК, ОБАЧЕ СЛЕД КАТО ИЗБРАХ ТАЗИ ОПЦИЯ СЕ ЗАПОЧНА ЕДНО НЕПРЕКЪСНАТО ПИТАНЕ ПО 200 ПЪТИ НА ДЕН БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА И ПОВОД. ПОСЛЕ БЕЗ ДА ИСКАМ КОДИРАХ ТЕЛЕФОНА. ЩЕ РЕЧЕТЕ - РАЗКОДИРАЙ СИ ГО! ОК - НАПРАВИХ ГО! ОБАЧЕ МИНАТ ЛИ 10 МИНУТИ И СЕ ЗАКЛЮЧВА С КОД И Е АДСКИ НЕПРИЯТНО ПОСТОЯННО ДА МУ ВЪВЕЖДАМ ТОЗИ КОД. А ПЪК ЗА ПРИЛОЖЕНИЯТА ЗА СИМБИАН ИЗОБЩО НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ КОЛКО СА ОГРАНИЧЕНИ, И КАК ВСИЧКО ВЕЧЕ СЕ ПРАВИ САМО ЗА АНДРОИД. ИЗОБЩО АКО НЯКОЙ ОТ ВИВАКОМ ЧЕТЕ - \"ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ\" ДЕТО МЕ \"УБЕДИХТЕ\" ДА СИ ПРЕПОДПИША ДОГОВОРА С ВАС И МИ НАБУТАХТЕ ТОЯ ТЪП ТЕЛЕФОН. ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО!!!

mod edit: Писането само с главни букви нарушава добрия тон. При следващо подобно мнение ще последва наказание.
vladovn

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 30 апр 2013, 11:15

[Quote]ОБИКОЛИХ ВСИЧКИ ЦЕНТРОВЕ НА ВИВАКОМ ВЪВ ВАРНА [/Quote]
А бе човек щом си бос с технологиите(и то много - от прочетеното май можеш да се оправиш само с нокия с фенерче) и не можеш да потърсиш в интернет за едни елементарни настройки и си опрял до продавач-консултантите които работата им е не да разбират от техника а да продават устройства и услуги кой ти е виновен?
[Quote]Настройки за мобилни телефони
Поръчайте настройки за Вашия мобилен телефон!
Има ли Вашият телефон правилните настройки за Internet, MMS и WAP? Ако отговорът е не, просто изпратете SMS до номер 90009 с правилната дума и ще получите настройките автоматично и напълно безплатно.
За Internet и MMS настройки Изпратете SMS с думата ALL
[B]За Internet настройки Изпратете SMS с думата INET[/B]
За MMS настройки Изпратете SMS с думата MMS
За WAP настройки Изпратете SMS с думата WAP[/Quote]
И ще те пита защото някое приложение на телефона ти непрекъснато иска връзка с интернет.Намери кое е!
За заключването с код - ми изключи опцията бе(в настройки за защита), не само да въведеш кода до следващото заключване!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

maxel_79
Регистриран: 08 май 2011, 13:39

Мнение от maxel_79 » 04 май 2013, 23:09

Много мислих изобщо дали да се занимавам да троша време и внимание да отговарям на коментар на очевидно ограничен и много тъп човек като теб, смешнико! Безсмислено е да се обяснява на безнадежден мало\"умник\" тип \"много съм смел пред монитора\". С удоволствие ще се \"зарадвам\" ако се срещнем някъде ... случайно. Да те видя дали ще си толкова смел на живо, ухапана мишко! Ще ритам в главата докато спреш да мърдаш, а после ще платя на двама м*нгала да те е*** с часове. А до тогава ... ще напиша тези думи, защото знам, че ще ги прочетеш. И така ще те сложа на мястото ти, а именно в мишата и селска дупка, от където си изпълзял, ц*рвуле! Съвет от мен: Спри да е*** майка си. На твоите години е вредно и най-малкото срамно. Намери си някое непретенциозно момиче, което с малко повече усилия вярвам, че ще убедиш да се на*бе с теб. Спри също и да правиш на баща си! Сигурен съм че той пак ще ти \"уйдисва\" на акъла да ти прави ч****....

mod edit: Бан.
vladovn

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 05 май 2013, 00:57

:D:D:D
Владо, добре че не изтри мнението иначе нямаше да прочета благодарностите за помощта от този културен човек :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

van necker
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Мнение от van necker » 20 ное 2013, 01:13

Здравейте имам едно питане на Е5 можели да се инсталира what\'s up и viber ? Ако е така от къде могат да се свалят ? Питам от името на един приятел.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 20 ное 2013, 15:03

Да влезе в сайта на wats app през телефона и да си свали последната версия. Viber за последната версия на Symbian^3 е с много орязани функции, най-главната която липсва е възможността за провеждане на разговор. Не знам дали изобщо ще тръгне на Е5, но може да пробва от тук http://bit.ly/I4AuWa.

Отговори