Lumia 720
Re: Nokia Lumia 720
А защо вместо да се набутваш с много пари не погледнеш и този модел? Ако взема WP-смарт, ще е този!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Здравейте, ползвам този модел почти от 2 месеца. Доволен съм и бих го препоръчал на всеки, който добър телефон на разумна цена. Изработката е на много високо ниво, в ръката дава усещане, за което Samsung, Sony,LG и сие могат да мечтаят, може би само HTC е близко. Дисплея си е екстра, цветовете са наситени и ярки а с clear black технологията няча да направите разлика с накой full HD. WP8 има още доста трески за дялане но работи леко и бързо, няма нужда от много ресурс, както е при Android, така че не се притеснявайте от малкото оперативна памет. Както писах преди месец игрите вървят перфектно. Камерата е задоволителна а с новия ъпдейт който се очаква ще стане още по-дпбра. Приложения бол и всеки ден се увеличават. Батерията, какво да кажа,с пълно натоварване 1ден без проблем, при излючен 3G средно 20 разговора дневно, поща и браузване пре WiFi рекода ми е 3 дни. За разлика от това кпто беше писал друг потребител не съм имал непредизвикан рестарт. Това с появата на буквите в списъка на пришоженията е малко дразнещо в началото, но е супер удобно. Приложенията на Nokia с които идва телефона работят перфектно. В общи линии това е. Хубав ден на всички.
Lumia 720 или Samsung Ativ S струва ли си да дам повече пари за Ativ S ?
Вече съм с този телефон , и ми е интересно след Amber ъпдейта дали ще има радио , дали хардуерно го поддържа :)?
(yes) Е това ще е мн добре :).
(yes) Супер тогава ;).
Зависи какво търсиш де . Но аз лично съм много доволен от 720 . Камерата прави невероятни снимки за 6.7МР , няма лаг и забавяния . Иначе щях да взема 820 , но една стотачка ме обърка и понеже прибързах взех 720 , е не съжалявам ;).
edinsveno me pritesnqva 4e 820 nqma gorrila i ot edno izpuskane ne znam na kakvo 6te zaprili4a