Lumia 1020
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
Re: Nokia Lumia 1020
Мхм. Добре е, че нокиа тръгнаха да развиват нещо свое като мега-камера-телефони. Дано само не решат да спрат по някое време просто... че те имат тоя навик, помним. Това с exe-тата звучи добре, само дето май верно скоро няма да се случи... пък и гугъл през това време няма да стоят безмълвни... та ще видим... аз лично в момента пари за нокиа не бих дал, пък ако ще и сателитни снимки да прави.
А с какъв процесор е ?
Някъде пишеше, че само 800 поддържа 41Мп:|
Някъде пишеше, че само 800 поддържа 41Мп:|
Cpu, gpu и въобще целия soc са същите като на lumia 820.
ами долу горе както с 808-изключително добра камера и останалото много под средното ниво в сравнение с останалите \"флагмани\". като корпус и изработка на мен ми прилича на евтина китайска играчка,отделно мисля че и дизайна трабваше да бутнат малко а не да повтаря 920цата.като цяло голямо разочарование и мисля да остана с 808 още годинка
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Относно дизайна всичко което са пуснали повтаря N9 и от тогава не са си направили труда изобщо да го променят като дори и обикновените телефони започнаха да правят с този дизайн.
А после нека приказват че Самсунг пускали еднакви сапунерки.
Всичките им телефони от тази и половината от миналата се делят на два вида - с остри ръбове абсолютно копие на N9(лумия 800,900,920,925,1020) и такива с по заоблени ръбове тип панел в панел и почти еднакъв гръб отново взаимстван от N9(като се почне от най евтиния 105,206/8,301,210,501,смартовете 620 и 820) като само 520 и 720 са малко по различни.
Изглежда в Нокия са съкратили всички дизайнери и карат по няколко останали шаблона.
А после нека приказват че Самсунг пускали еднакви сапунерки.
Всичките им телефони от тази и половината от миналата се делят на два вида - с остри ръбове абсолютно копие на N9(лумия 800,900,920,925,1020) и такива с по заоблени ръбове тип панел в панел и почти еднакъв гръб отново взаимстван от N9(като се почне от най евтиния 105,206/8,301,210,501,смартовете 620 и 820) като само 520 и 720 са малко по различни.
Изглежда в Нокия са съкратили всички дизайнери и карат по няколко останали шаблона.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
За дизайна мога само да кажа:
На мен ми харесва и е неправилно да се казва на другите какво да харесват:P
Самсунг повтаря дизайна си.
Айфона също си прилича.
На мен ми харесва и е неправилно да се казва на другите какво да харесват:P
Самсунг повтаря дизайна си.
Айфона също си прилича.
Дизайна на телефоните от серията Лумия е перфектен. Операционната система е безупречна. Това го казвам след няколко месечна експлоатация на Лумия 920. Няма никакви сривове, бъгове, замисляния, самоволни рестартирания - въобще нито един проблем с телефона до днес. Всичко върви плавно, гладко и бързо! Навивацията (безплатна, офлайн-без интернет) е по бърза и по точна оттази на професионалистите от Гармин. (имам и Garmin Nuvi 2585TV и съм ги пускал паралелно). При тези изводи Лумия 1020, която е с 2 Gb Ram и 41 мп камера, категорично се качва на върха на сладоледа. Дизайна на Самсунг от серията Галакси също до някъде е приемлив, но трябва още повече да го закръглят.
И на мен тази форма ми харесва повече макар някой да я определя като \"копач\". Тя се наложи от N9 и е традиционно със здрави материали. 920 Може да се използва като камък да се хвърля,изпуска и пак ще работи. Формата тип \"сапун\" не ми харесва ако ще и най мощното устройство да е.
В Герамания 800 евра без договор - ай сиктир, тия се самозабравиха(no)
Nokia Lumia 1020’s ready to roll off the production line… (yes)(cyber)