Lumia 520
Re: Nokia Lumia 520
В Globul е 269 лв. с абонамент от 5,00 лв .
Телефона е супер ! За ежедневието върши перфектна работа : бързо влиза в интернет , лесно се управлява самия телефон , с добра камера и не издува джоба ти , когато го носиш . (yes) За тези пари по-добра алтернатива трудно ще се намери !
Продавам такъв тел за 230 кинта. Кожен калъф,карта памет 4 ГБ и Блутут слушалка към него подарък.
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Перфектен апарат за мен (yes)
Днес купих един 520, сносно работи телефончето, за ежедневна употреба е идеален, аз лично ползвам 820, но този 520 днес изпадна на 219лв нов с 2г. гаранция и като за подарък влезе идеално в цената.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
От 2 месеца го ползвам и съм доволен. Не мога да намирам блоковете в картите. Дава ми само ноерата по улиците. Това ка може да се реши??
Оценка бих дал по шестобалната система 5-
Преди 3 дни за 170 лв нов с гаранция.
Добро телефонче за работа.(yes)
Преди 3 дни за 170 лв нов с гаранция.
Добро телефонче за работа.(yes)
Re: Re: Nokia Lumia 520
Пичове, тоя Мимдоус е пълен ташак... Бях дал телефона на едно лапе. Счупила му екрана. Стоя у мен около месец, докато дойде екран от ибей и го оправя. Пускам го - иска парола. Лапето забравило паролата. И глупавия телефон няма никакъв начин да се отключи без хард ресет!!! За какво го имам тоя акаунт при онея малоумници???
Имайте едно наум, ако си слагате парола на екрана - няма начин за отключване, ако я забравите!!!
Имайте едно наум, ако си слагате парола на екрана - няма начин за отключване, ако я забравите!!!