Microsoft купува подразделението за телефони на Nokia за 5,44 милиарда евро
Microsoft купува подразделението за телефони на Nokia
RIP Nokia (flower)(flower)(flower)8)
Re: Microsoft купува подразделението за телефони на Nokia
Следващият ми телефон няма да бъде Нокия. Жалко, след повече от 10 години използване на тази марка.. (flower)(flower)(flower)
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
не вярвам американците да ускорят кой знае колко по-бързо разработването на мобилната ОС. Засега се движат с по-бавно темпо от андроида и iOS. Дано поне телефоните останат здрави, както са сега.
Очаквана развръзка, наскоро си поиграх с една Lumia, не беше никак зле. Според мен това с бъдещето, гигантите пишещи софтуер да имат телефонни подразделения.
Не знам... Нещо съмнително ми се вижда... Да продадеш подразделение, което за 1 година ти е донесло 15 милиарда, само за 4 милиарда... Ама тяхна си работа... Не съм хич оптимист... Ама може и да бъркам... Ще видим...
От известно време насам като видя снимка на Стивън Илъп започва да ми се повръща...
Е..., това беше края.
Ще останат андройд и иос.
Ще останат андройд и иос.
На тия двамата само като им видиш шизофренишките физиономии, вече няма никакво значение кой коя фирма представлява. :D
15 млрд са приходите. Печалбата нямат за миналата година, дори са на загуба, както и предходните няколко години. Трудно е от нашата камбанария да съдим, но е твърде вероятно Nokia да са си направили добре сметката и просто да напускат потъващия кораб. Това не е еднолично решение на Илъп. Такова решение се взема след дълги преговори и обсъждания на всякакви нива - директори, финансови консултанти, големи акционери...
Те ако бяха толкова добри в сметките, нямаше да са потъващ кораб(whistle)