Името Nokia вече няма да се свързва със смартфони
Re: Името Nokia вече няма да се свързва със смартфони
Напълно съм съгласен с теб.(beer)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Остана ли вече европейски производител на телефони ? Alcatel ....
И аз никога не съм ползвал Нокиа.И какво от това.Никога не са ми харесвали като марка,а представата им за смартфон беше смях.Докато се занимаваха да слагат камери на телефоните,другите ги отвяха.Сами се прецакаха.Имаха много погрешен модел,който работеше известно време когато можеха да впечатлят по-простите хора с неща като камера и музикален плейър.Дори SE се усетиха преди тях.Като гледам и подхода на бившите им служители с Jolla направо ми става зле.Страхотен телефон на безумна цена.Все пак хардуера му е 1:1 с Galaxy s2.А той е на 2 години.Същото правеха Нокиа.С клизма излизаха разни телефони на безбожно високи цени.Сигурно си спомняте \"емблематичния\" N73,който се ползваше от всеки селски гъзар.Еми телефона имаше какви ли не функции,но смешно количество рам и също толкова смешно количество вътрешна памет.Не знам как го ползваха тия хора.В крайна сметка сами са си виновни от Нокиа.Иначе микрософт няма какво да ги коментирам.До каквото се докоснат и край.Вижте със Скайп какво стана.Ползва се в някаква степен на корпоративно ниво,но иначе го отвяха разни програми като viber,line и т.н.
Аз съм си купувал Нокия 3310 и 1100 от магазина, когато излязоха. Перфектни телефони, не като сегашните боклуци. Говоря за телефони, не за смартбоклуци. Най-добрата марка в света си отиде, заради тях самите. Жалко. Който казва, че Нокия не струва разбирам веднага на колко е години и какво е ползвал. Последните години Нокия се изложи тотално.
alcatel имат съвместно предприятие с китайците tcl, които правят телефоните.
иначе продуктовите екипи на nokia си остават в европа и на другите места, в които има офиси и ще продължат да работят както досега и след финализирането на сделката - смартфоните просто ще са под друга марка и ще се управляват от ms. вероятно ще има известно съкращаване на работна ръка на дублиращите се позиции.
същите хора ще продължат да правят телефоните и качеството им трябва да остане същото, но ще са с друг бранд (обикновените обаче ще продължат да се казват nokia).
ms ще влезе във владение след одобрение на покупката и приключването й, което трябва да стане през първото тримесечие на 2014. до тогава би трябвало да продължат да излизат нови продукти nokia.
иначе продуктовите екипи на nokia си остават в европа и на другите места, в които има офиси и ще продължат да работят както досега и след финализирането на сделката - смартфоните просто ще са под друга марка и ще се управляват от ms. вероятно ще има известно съкращаване на работна ръка на дублиращите се позиции.
същите хора ще продължат да правят телефоните и качеството им трябва да остане същото, но ще са с друг бранд (обикновените обаче ще продължат да се казват nokia).
ms ще влезе във владение след одобрение на покупката и приключването й, което трябва да стане през първото тримесечие на 2014. до тогава би трябвало да продължат да излизат нови продукти nokia.
За смартбоклуците съм донякъде съгласен.А Нокиа започна да се излага когато реши,че може да прави смартфони.И когато дойде ерата на смартфоните за Нокиа всичко свърши.
Аз смятам да си взема този модел като спомен от марката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1174/nokia-8800-sirocco-edition (beer)
Най-добрата марка телефони си замина! Винаги досега съм използвал техните продукти! За жалост Lumia 1020 явно ще е последният :/
[Quote]motofen2:
Май си смесвал айряна с някакъв твърд алкохол тази сутрин комбинирайки ги с неизвестни по вид и количество хапчета...[/Quote]
Отиди си направи нова регистрация с правилния за теб ник: [B]nokiafen2[/B] :D
[Quote]Stanislaw:
а аз съм изключително щастлив, че ти никога не си ползвал истински телефон, а само боклуци и продължаваш да ги ползваш :D:D:D:D:D(woo)[/Quote]
Тези \"боклуци\" са по-издръжливи от прехвалената ти Nokia с фенерче.
[Quote]RadoInc:
Ей, внимавайте какво приказвате, тоя не е случаен, \"имал е достъп до цялата платформа\".
Иначе това е лоша новина. Някой спомня ли си Microsoft Kin? Не? Именно![/Quote]
Те от къде да знаят - мислят си, че ей така си мразя тази марка без основание.
Май си смесвал айряна с някакъв твърд алкохол тази сутрин комбинирайки ги с неизвестни по вид и количество хапчета...[/Quote]
Отиди си направи нова регистрация с правилния за теб ник: [B]nokiafen2[/B] :D
[Quote]Stanislaw:
а аз съм изключително щастлив, че ти никога не си ползвал истински телефон, а само боклуци и продължаваш да ги ползваш :D:D:D:D:D(woo)[/Quote]
Тези \"боклуци\" са по-издръжливи от прехвалената ти Nokia с фенерче.
[Quote]RadoInc:
Ей, внимавайте какво приказвате, тоя не е случаен, \"имал е достъп до цялата платформа\".
Иначе това е лоша новина. Някой спомня ли си Microsoft Kin? Не? Именно![/Quote]
Те от къде да знаят - мислят си, че ей така си мразя тази марка без основание.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Както каза @chilko - финализирането на сделката, ще е факт през 2014г. Тоест до тогава от Нокиа, ще извадят освен 1520 и още един модел.:)
[B]@propov[/B], какви телефони имат Майкрософт че не разбрах? Имаха техни продукти благодарение на Нокиа. И hTC ги оте*аха, и LG и Samsung с по един модел.
ВинБоз се пазарува благодарение на името [B]NOKIA[/B], което символизира качество доказвано цели 14 години! :)
Сега се сетих, че Samsung имаха две Омнии, които бяха по - популярни преди Атив.
Въпреки, че много харесвам Самсунг ми е супер гадно за Нокиа.
[B]@propov[/B], какви телефони имат Майкрософт че не разбрах? Имаха техни продукти благодарение на Нокиа. И hTC ги оте*аха, и LG и Samsung с по един модел.
ВинБоз се пазарува благодарение на името [B]NOKIA[/B], което символизира качество доказвано цели 14 години! :)
Сега се сетих, че Samsung имаха две Омнии, които бяха по - популярни преди Атив.
Въпреки, че много харесвам Самсунг ми е супер гадно за Нокиа.
Samsung GALAXY S22 Ultra