Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Какво се шашкаш? 808 беше 1250 лв. без договор като се появи. С договор за година ми дойде на 790 лв. Нищо неочаквано за мен в цената на 1020...
Шашкам се защото цената е неоправдано висока спрямо другите флагмани, което предлагат. Ха, дори камерата на 808 е по - добра. Симбиан може и да е умрял, но си имаше всичко. За мен телефон само заради една камера да струва 1300лв., при условие, че за тези пари ще си вземе фотоапарат та свет да ти се завие е неоправдано.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мда, много са парите. А аз тъкмо се загледах в ноут 3, много добре изглежда а с 808 за 2ри телефон става идеално...
Да, Ноута е страшен и в комбинация с този часовник...(whistle)
Но аз мисля да посменя малко, искам да вида това hTC One MAX, когато се появи що за чудо ще е. Да видим, кой от двата ще е за коледа.:)
Но аз мисля да посменя малко, искам да вида това hTC One MAX, когато се появи що за чудо ще е. Да видим, кой от двата ще е за коледа.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сега да видим в каква насока ще тръгне нокиа след като бе закупена от майкрусофт. Все си мисля, че ще започне да се налага сериозно на пазара.
Nokia Lumia 1020
Още 10 дни и се сдобивам с бял! Имах до скоро HTC One и останах адски разочарован от камерата... Надявам се положението тук да е по - добре, че ми писна да мъкна с мен NX210.
-
- Регистриран: 23 окт 2012, 09:09
Дано не се окажа прав, но като гледам цената, на която сега се продава Sony Xperia Z1, този модел на Нокия няма да реализира големи продажби. Нокия - Нокия, 41 МРа - 41 МРа камера, но цена над 1400 лв ми се вижда множко.
Моето телефонче вече е тук.Черно,поръчах си с камера грипа та да са си в комплект.
Да поппитам притежателите на този телефон.Когато го включих да се зарежда, в областта на камерата доста се стопли.Това и при вас ли е така или моя е нещо сбъркан :)
Да поппитам притежателите на този телефон.Когато го включих да се зарежда, в областта на камерата доста се стопли.Това и при вас ли е така или моя е нещо сбъркан :)
Да споделя първите впечатления от телефона.
Като цяло работи много бързо.Няма забавяне,замисляне или каквито и да е било дразнещи изчаквания.Това което ми се струва че не е измислено добре е работата с контактите,бързи набирания и липсата на дефолт контакт.Хубавото е че в стора има много приложения които донякъде компенсират този проблем.В сравнение със iphone 4s браузва в нета малко по-бързо.
Основното което е малко дразнещо....поне за мен е малкото по-бавно снимане.Между два кадъра трябва да се изчака 4-6 секунди в зависимост от софтуера който се използва.При iphone 4s изчакването е 2 секунди и е доста по комфортно.
Тези дни ще сложа няколко снимки при слабо осветление като сравнение между 4s и 1020.
И само да поясня че имам телефона от 2 дни още не съм му свикнал.
Като цяло работи много бързо.Няма забавяне,замисляне или каквито и да е било дразнещи изчаквания.Това което ми се струва че не е измислено добре е работата с контактите,бързи набирания и липсата на дефолт контакт.Хубавото е че в стора има много приложения които донякъде компенсират този проблем.В сравнение със iphone 4s браузва в нета малко по-бързо.
Основното което е малко дразнещо....поне за мен е малкото по-бавно снимане.Между два кадъра трябва да се изчака 4-6 секунди в зависимост от софтуера който се използва.При iphone 4s изчакването е 2 секунди и е доста по комфортно.
Тези дни ще сложа няколко снимки при слабо осветление като сравнение между 4s и 1020.
И само да поясня че имам телефона от 2 дни още не съм му свикнал.
Каква програма използваш на 1020, за работа с контактите. Аз имам 520 и в сряда или четвъртък ми пристига 1020 и това с контактите мега ме дразни в 520, по един час търся един контакт.