Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Много е т\'ва забавяне. На 808 като задържа бутона за снимане, ако е със светкавица снима на две секунди, ако е без светкавица на всяка секунда... При заключен телефон с натискане бутона за снимане за две секунди кадъра е на лице. При 1020 има ли тази възможност, или трябва да отключиш преди да снимаш?
Ами в момента търся най-удобния начин.Сложил съм Phone Dialer който работи както при андроид и едно време при симбиан.Иначе има и няколко които ти дават възможност да си слагаш 10 или 16 бързи набирания.Но и това което си е на телефона не е толкова лошо.Малко е разхвърляно но става.Само трябва да свикнеш.Ако ти намериш добър вариянт сподели го
П.С.
Така е.Забавянето е голямо.Като излезе четириядрената версия може да го оправят това.Някъде към 2015:) Иначе може при заключено положение да активираш камерата.Не е мужно да го отключваш.
П.С.
Така е.Забавянето е голямо.Като излезе четириядрената версия може да го оправят това.Някъде към 2015:) Иначе може при заключено положение да активираш камерата.Не е мужно да го отключваш.
Налко помощ.Някой може ли да ми каже как да си кача снимките от телефона на компютъра през WiFi.Има ли някакво приложение че ми се скъсаха нервите от търсене?На Айфона имам приложени с което през WiFi директно си качвам снимките без да се налага да го вързвам с компа.
Като снимки на тъмно между айфон 4S и 1020 няма нищо общо.Нокията е на светлинни години напред.
Като снимки на тъмно между айфон 4S и 1020 няма нищо общо.Нокията е на светлинни години напред.
SkyDrive не става ли? С нея всички снимки които снимам с 808 се качват в облака винаги когато съм във wi fi зона.
Не става или поне аз не съм намерил начин.Качват се с намалена разделителна способност...около 2 гб.
Давайте идеи моля, че това супер ме дразни
Давайте идеи моля, че това супер ме дразни
При мен няма разлика в качеството на снимките прехвърляни през SkyDrive. Телрфонът ми (Лумия 920) е настроен за автоматично качване на всяка снимка или клип в облака (при налична Wi-Fi). В телефона има една настройка за SkyDrive - \"Снимки\", \"Албум от камерата\", \"...\" (трите точки долу в дясно), \"настройки на skydrive\", избор на една от трите опции - \"не качвай\", \"добро качество\", \"най-добро качество\". Тази настройка се прави за снимки и отделно същата настройка - за клипове.
И това съм го пробвал.Няма значение дали е на автоматично или ти да си ги качиш.Ефекта е един и същи.Качват се по 1.7 гб. Търсих настройки и в самия облак но и там греда.
Има я в Глобул.
Видях я в офертата ми заедно...1120лв.
24 месеца по 46.68лв.
Струва ми се , че прекалиха.
За 808 платих 839лв.
Ще почакам:
Не стига , че искат да ми набутат по-неизгоден договор. Ами и тази цена.
Видях я в офертата ми заедно...1120лв.
24 месеца по 46.68лв.
Струва ми се , че прекалиха.
За 808 платих 839лв.
Ще почакам:
Не стига , че искат да ми набутат по-неизгоден договор. Ами и тази цена.
kolega провери какво пише в i- care в менюто на телефона , или погледи по - горните коментари и ще разбереш че в облака можеш да качваш само орязаната версия на снимките , от друга страна нищо не ти пречи с кабел да свържеш телефона с компютър и така да си прехвърляш оригиналния размер на снимките ;).
vanci1990,
Чел съм много добре горните постове.Но ако ти ги беше чел щеше да разбере, че отговарям на колегите РИМ и ВИТО които се опитват да помогнат.А начина с кабела мисля че е ясен.Но когато ти се налага да качваш по 3-4 снимки на ден, нали се сещаш какво се случва с батерията при постоянно вклюване на заряд и изключване.А и едва ли ходиш постоянно с кабела под ръка.Аз поне не ходя.
За Айофна има поне 5 такива проложения.Тук за да накарат хората да използват тъпия Скайдрайв или може би заради някакви ограничения от Майкрософт или по някаква не знам си каква причина няма нито едно.
Чел съм много добре горните постове.Но ако ти ги беше чел щеше да разбере, че отговарям на колегите РИМ и ВИТО които се опитват да помогнат.А начина с кабела мисля че е ясен.Но когато ти се налага да качваш по 3-4 снимки на ден, нали се сещаш какво се случва с батерията при постоянно вклюване на заряд и изключване.А и едва ли ходиш постоянно с кабела под ръка.Аз поне не ходя.
За Айофна има поне 5 такива проложения.Тук за да накарат хората да използват тъпия Скайдрайв или може би заради някакви ограничения от Майкрософт или по някаква не знам си каква причина няма нито едно.