N9
Re: Nokia N9
N9 е различен от всичко, което е на пазара и не може да се сравнява по мое мнение. Това устройство е уникално по своему и е по скоро за ценители. Можех да го взема от Германос, но препочетох HTC One X , защото Н9 щях да го задържа след време като реликва, а този след месеци или година ще го сменя като ми омръзне.
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Защо тогава не си взе N9?
Защото точния отговор е в това, че е уникален!
И свикнеш ли с някои от удобствата му, трудно ще се прежалиш да го смениш!
А истината е, че повечето хора няма да си прежалят парите за телефон без поддръжка, колкото и уникален да е!
Аз лично съм имал възможността да си поиграя с него и единственото нещо, което ме спря тогава беше високата цена!
Сега разбира се ме спира това, че вече е морално остарял!
Но самият телефон си е наистина уникален сам по себе си!
И свикнеш ли с някои от удобствата му, трудно ще се прежалиш да го смениш!
А истината е, че повечето хора няма да си прежалят парите за телефон без поддръжка, колкото и уникален да е!
Аз лично съм имал възможността да си поиграя с него и единственото нещо, което ме спря тогава беше високата цена!
Сега разбира се ме спира това, че вече е морално остарял!
Но самият телефон си е наистина уникален сам по себе си!
Хм,не че имам нужда от смартфон,ама чисто нова Nokia N9 за 100-а долара си е радост отвсякъде както в момента е в този търг :)
http://www.ebay.com/itm/NEW-NOKIA-N9-BLACK-3G-16GB-8MP-39-GORILLA-GLASS-Meego-v12-OS-GPS-SMARTPHONE-/290894079550#shId
П.С.Остават малко над 20 часа до края (woo)
Налазвай народе :D(beer)
http://www.ebay.com/itm/NEW-NOKIA-N9-BLACK-3G-16GB-8MP-39-GORILLA-GLASS-Meego-v12-OS-GPS-SMARTPHONE-/290894079550#shId
П.С.Остават малко над 20 часа до края (woo)
Налазвай народе :D(beer)
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Колеги, някой знае ли n9 ще има ли подръжка на навигация и карти след 01.01.2014г. За приложенията в магазина е ясно, че няма да се обновяват, или да се добавят нови, но ако и Нокиа драйв я отсвирят остава само фенерчето...
Здравейте, може ли да се разкодира нокия н9 кодирана към френски оператор, че не намирам много информация за този модел.
Благодаря.
Благодаря.
искам да попитам дали до сега някой е подкарал гоогле таллк на някоя н9-ка аз се опитвам от една седмица без никакъв ефект.свалил съм гталлк имам регистрациа в gmail има отворен такъв account но няма видео и това е то ако някой има някакви съвети нека пише!!!!! Благодаря предварително за отговорите
Добър вечер , някакъв магазин за приложения има ли за този телефон ?