Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Ами :
МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ОТ ГЛОБУЛ(angry)
Така наречената програма ЗАЕДНО,
като че ли е за балъци.
ПРЕДЛАГАТ МИ ПО НЕИЗГОДНИ УСЛОВИЯ от общите условия.
Много се заглеждам по 1520.
Или ако има по-добро предложение от друг оператор;)
МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ОТ ГЛОБУЛ(angry)
Така наречената програма ЗАЕДНО,
като че ли е за балъци.
ПРЕДЛАГАТ МИ ПО НЕИЗГОДНИ УСЛОВИЯ от общите условия.
Много се заглеждам по 1520.
Или ако има по-добро предложение от друг оператор;)
А знаеш ли дали 1520 ще запази 41мп. от другите два модела? Май само това съм пропуснал, като инфо.:)
Бегло си спомням нещо за 20мп или нещо такова.
Бегло си спомням нещо за 20мп или нещо такова.
Samsung GALAXY S22 Ultra
20 MP но има слот за карта памет ;).
Задръж до 1ви декември. Аз точно тогава през 2012 преподписах и то на читави ( от днешна точка доста добри) условия. Докъде стигнах старите условия на Юнайтед да са в пъти по-добри от днешните. Просто по Коледа със сигурност ще извадят нещо и трите кооператора ;)
Дано.
Изглежда ще чакам.
Изглежда ще чакам.
Днес разцъквах една 820 и ще кажа, че близките години не бих си взел WP телефон. По-скоро ще предпочета андроид с по слаба камера от моя 808, от колкото да скоча на WP...
1520 няма да има слот за SD памет.
Камерата на 1020 е по-слаба от тази в 808..
Камерата на 1020 е по-слаба от тази в 808..
Които е снимал с двата телефона може да каже какви са му впечатленията, но на 1020 камерата не е ъпгрейт на 808, по скоро са едно ниво, като има всяка една от тях има предимства пред другата в определени ситуации и обратно.
Ако има някой от София с 808 може да се видим и да направим няколко снимки с двата телефона.Хубаво е да се направят снимки при слаба светлина и през деня.Иначе в youtube има клипчета според които 1020 се представя доста по-добре.Но е хубаво да се провери и лично.
Нека някой с 808 да ми пише на лични и ще се уговорим да пощракаме малко.
Относно прехвърлянето на снимките в реален размер през Wi-Fi мисля, че разбрах поне от части къде е проблема.1020 прави две снимки едновременно.Еданата е 5 Мп. а другата е 38Мп.Всички програми прехвърлят само тази която е 5Мп. Другата по някаква причина умниците от Майкрософт са я оставили да се прехвърля само с кабел.
П.С.Някой знаели дали могат да се променят майкрософските икони като камера,календар снимки и т.н. Тези идиоти са ги направили всички сини и почти еднакви.Малко трудно се различават на стартовия екран
Нека някой с 808 да ми пише на лични и ще се уговорим да пощракаме малко.
Относно прехвърлянето на снимките в реален размер през Wi-Fi мисля, че разбрах поне от части къде е проблема.1020 прави две снимки едновременно.Еданата е 5 Мп. а другата е 38Мп.Всички програми прехвърлят само тази която е 5Мп. Другата по някаква причина умниците от Майкрософт са я оставили да се прехвърля само с кабел.
П.С.Някой знаели дали могат да се променят майкрософските икони като камера,календар снимки и т.н. Тези идиоти са ги направили всички сини и почти еднакви.Малко трудно се различават на стартовия екран
Ето сравнение http://bit.ly/160nXYX
По-високия контраст и оцветеност които са направили по-подразбиране в 1020 може да се настрои и в 808, въпрос на вкус. Аз лично не обичам ярко цветни снимки. А факта, че 1020 не дава 8 мегапикселови снимки е меко казано голям минус. От теб сега разбирам, че снима задължително и с най-голямата резолюция. Това е абсолютна глупост защото една 38 МП снимка е около 5-6 МB...
По-високия контраст и оцветеност които са направили по-подразбиране в 1020 може да се настрои и в 808, въпрос на вкус. Аз лично не обичам ярко цветни снимки. А факта, че 1020 не дава 8 мегапикселови снимки е меко казано голям минус. От теб сега разбирам, че снима задължително и с най-голямата резолюция. Това е абсолютна глупост защото една 38 МП снимка е около 5-6 МB...