Lumia 820
Re: Nokia Lumia 820
Тогава взимай Lumia 720 и да не ти пука :)
Ако те притеснява само батерията - купуваш си една с по-голям капацитет и си решаваш проблема. А ако искаш си вземаш един голям акомулатор 3600 mAh и ще се зареждаш 2 пъти в месеца :).
http://www.mugen-power-batteries.com/nokia/nokia-lumia-820.html
Лично ползвам от тези батерии и мога да ти кажа че между оригиналната ми от 1500 и тази от 1800 за моя SE разликата в живота на един зараяд е почти двойна, а батерията ме държи вече 2.5 години.
http://www.mugen-power-batteries.com/nokia/nokia-lumia-820.html
Лично ползвам от тези батерии и мога да ти кажа че между оригиналната ми от 1500 и тази от 1800 за моя SE разликата в живота на един зараяд е почти двойна, а батерията ме държи вече 2.5 години.
-
- Регистриран: 22 сеп 2009, 16:40
Здравейте!
Бих искал да попитам - този телефон произнася ли името ли името на звънящия? Такава опция има в С7. Много е удобно.
Бих искал да попитам - този телефон произнася ли името ли името на звънящия? Такава опция има в С7. Много е удобно.
Хора, какво искате от един смартфон? Да кара батерията колкото 1100 ли? Колкото повече екстри има толкова по-малко издържа батерията. На мен лично повече от един ден не ми е карала батерията от както ползвах N73, N95-2, N8, та до 808 в момента, а почна ли по-интензивна употреба като снимане на събитие, гледане на филм или браузване за часове (3-4) пада батерията. Имам един Самсунг дуос с андроид, който ползвам само за разговори и съм му спрял 3G-то, по този начин ми кара повече от седмица с едно зареждане! Ако искаш смарт телефон се примиряваш с харча на батерията му и купуваш една външна такава, каквато ползвам от години, а от няколко месеца тази: http://amzn.to/16de6hb Много по-евтина от предложението на [i]agb[/i] и много по-практична, защото може да се ползва с всички телефони с микро usb, а и е 4500 mAh.
Телефона ми допада много като бързина и функционалност!Не знам какво не сте доволни, но лагове като при Андроид няма.Казвам го чистосърдечно тъй като имам и Андроид.Камерата сним доста добре дори и вечер.Единствения недостатък е малката вътрешна памет...
Нали има слод за микроСД, какво се тревожиш...
Аз се навих да си взема телефона, но се чудя какво е това микросим, трябва да си сменя сим картата ли тъй като сега съм със стандартната големина?
Аз се навих да си взема телефона, но се чудя какво е това микросим, трябва да си сменя сим картата ли тъй като сега съм със стандартната големина?
Микро сим - виж в гугъл.Моята я изрязах просто с ножица.В магазините дето продават GSM имат даже такива машинки за рязане на картите.А ако не ти се занимава си смени картата просто.
Да има SD карта, но на нея напримет не може да запишеш кеша на приложенията, само видео, музика и снимки.
Да има SD карта, но на нея напримет не може да запишеш кеша на приложенията, само видео, музика и снимки.
Относно батерията на 820- държи пренебрежимо малко. Имах тази нокия и останах разочарован. Снимките в стая вечер са тъмни и не добри освен на близки обекти. Видеото е добро,през деня прави уникални снимки. Паметта е малко. Относно колко държала батерията при смартфоните-
Ползвам и имам лумия 920 и htc 8s. С лумията снимам бебето си и то доста,а с htc основно говоря,тоест не ми слиза от ръката и батерията при лумията държи 3 дни и малко отгоре без батери сейвър и т.н ,на htc около 3 и нещо дни също.
Зависи от телефоните,но тази нокия тук е гавра с купувачите си във всичко.
Ползвам и имам лумия 920 и htc 8s. С лумията снимам бебето си и то доста,а с htc основно говоря,тоест не ми слиза от ръката и батерията при лумията държи 3 дни и малко отгоре без батери сейвър и т.н ,на htc около 3 и нещо дни също.
Зависи от телефоните,но тази нокия тук е гавра с купувачите си във всичко.
www.ianker.com/External-Batteries/category-c1-s1
Здравейте,
ъпдейтнах си телефона до 8.1 и засега всичко е ок:)Единственото,което ме дразни е ,че на заключен екран ми излиза съобщение колко часа ми остават батерия,кога е зареден телефона и кога е направен ъпдейта.....как да ги изключа и да не ми излизат тези съобщения?
ъпдейтнах си телефона до 8.1 и засега всичко е ок:)Единственото,което ме дразни е ,че на заключен екран ми излиза съобщение колко часа ми остават батерия,кога е зареден телефона и кога е направен ъпдейта.....как да ги изключа и да не ми излизат тези съобщения?