Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
И аз съм мераклия(yes)
Дай оферта да го взема
Дай оферта да го взема
Някой има ли от София с този телефон да сподели как е при клипове вечер.Ако може да се видим някъде и да видя моя ли нещо е скапан или при всички е така.Кога се опитам да направя клип на по-тъмничко направо е трагедия.Още с включване на камерата на видео и се вижда как осветеността пада.Някой да звънне да ги сравним за да знам дали да го хвърлям моя.
Ако някой да е качил GDR3 да каже има ли промени при скоростта на снимане (между две снимки)
Ако някой да е качил GDR3 да каже има ли промени при скоростта на снимане (между две снимки)
Телефона прави добри снимки и видео, навигацията не е нещо особенно, предишни версии са били далеч по-сполучливи. Не можеш да маркираш контакти, при синхронизация натрупва информация , дори и дублиращата. Няма лесен начин да се прехвърлят контакти и календар от стар модел, без това да е обвързано с данни и акаунти. Задължават те да качиш лични данни на техни сървъри. Записва снимки в няколко размера, а точно най рекламирания 41 мпкс, е достъпна за споделяне само през компа. Няма файл мениджър. Излиза досадно подреждане на менюто и слага по буква, което прави менюто дълго (angry) , липсва бързото търсене на контакт с цифрите. Снимката с висока резолюция няма данни за местоположението. Снимките не излизат на навигацията, през навигацията не се виждат контактите с адреси. E-mail акунта няма разширени настроики, не работи с защитени сървъри с TLS. Няма известявани при пропуснати събитя, необходимо е постоянно да отключваш за да провериш. Музикалния плеър е най обикновен, няма никакви екстри, а настройките му не са достъпни от екрана на слушане. Интернет експлорера е отвратителен, няма опция за настройки начална страница, не отваря много падащи менюта, няма опция да помни форми и пароли, предпочитаните се подреждат единствено по азбучен ред, няма личен избор. И тук не е решен проблема да чете рожденните дни на контактите и да ги синхронизира с календара. Няма опция да си добавяш други календари. Няма опция за mp3 SMS. Апарати от Финландия, вече няма. Какво точно в това е NOKIA освен надписа?
Здравейте! Повечето неща, които си изброил са верни, но това са неща, които зависят най-вече от операционната система- WP8, а не от хардуера, който използва Нокия. Повечето неща ще бъдат оправени след Нова година, когато ще излезе WP8.1. Поздрави!
За всички,които като мен са се блъскали как да свалят някоя и друга снимка с висока резолюция без да си вкючат тел. в компа.Изтеглете си програмката phriz.be.С нея можете да си пращате снимки в пълен размер на e-mail.Ограничението е до 50 мб. но е по-добре от нищо.
И пак остава въпроса за правенето на клипчета през ноща.Някой с който да сравня моя тел. ???
И пак остава въпроса за правенето на клипчета през ноща.Някой с който да сравня моя тел. ???
Поради изброените от теб причини, плюс много други не бих сменил 808 с 1020. WP е една нескопосана OS дори сравнена с убития symbian!!! Най-вероятно следващият ми телефон ще е с андроид, колкото и да ми беше неприятен в началото...
Абе няма ли да става 700лв. да го взимам не им ли е ясно че на тази цена няма да има интерес (angry)
Някакъв смотаняк от Глобул ми обяснява, че новите телефони били скъпи(angry).
Аз съм купил десетки ТОП телефони от Глобул и никой не е струвал повече от 930лв.
Сега ,защото съм абонат на Грабул повече от 15 години и имам 4 карти ми дават (по програма ЗАЕДНО:D)
3лв. на месец ОТСТЪПКА(no)(no)(no)
Аз съм купил десетки ТОП телефони от Глобул и никой не е струвал повече от 930лв.
Сега ,защото съм абонат на Грабул повече от 15 години и имам 4 карти ми дават (по програма ЗАЕДНО:D)
3лв. на месец ОТСТЪПКА(no)(no)(no)
Не стига,че и Нокиа ме дразни с този виндос.
Поразцъках го малко и нещо не ме изкефи
Поразцъках го малко и нещо не ме изкефи
Много я оплюхте тая нокия колеги... Много недостаци .... И аз не виждам смисъл да сменям 808 за него и ще чакам нещо читаво от нокия с такава камера.. Но ми се искаше поне една 720 или 820 да взема за 2-ри телефон наи вече защото останах с впечатлението че много гладко и плавно се разглеждат pdf, ексел и т.н