Lumia 1520
Re: Nokia Lumia 1520
Не мога да дам линк, когато ми се наложи да сваля такива файлове, тел. ме попита да намеря ли приложение за тях. Намери си ги сам
Flash за WP няма, и няма да има. Adobe много отдавна го съобщиха официално, че прекратяват версиите за мобилни устройства. В Андроид го има, защото е изостанал отпреди.
Ето нещо от Youtube, което се пуска нормално на WP8 без flash стандартно през IE в режим на компютър. Гледайте го на цял екран със звук, много е хубаво. ЧНГ от мен.
http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
Ето нещо от Youtube, което се пуска нормално на WP8 без flash стандартно през IE в режим на компютър. Гледайте го на цял екран със звук, много е хубаво. ЧНГ от мен.
http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
Имам adobe r. Майкрософстка версия, работи....
Може да са тайна. Това да не е форум за телефони:|
Тука е само за разбиращи.
То затова почти всички се ометоха.
Има, или само хард поддръжници или разбирачи тайници.
Тука е само за разбиращи.
То затова почти всички се ометоха.
Има, или само хард поддръжници или разбирачи тайници.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Това нали е форум - питаш, отговаряш, коментираш, споделяш информация, учиш се, учиш другите.
А не "тоя пише нещо дето според мен не е съвсем по темата давай да го гоним".
Друг е въпросът че има мързели които само питат наготово вместо да си направят труда първо да потърсят или да прочетат първите мнения по темите.Тук е нищо в другия форум в който влизам е ужас.
А не "тоя пише нещо дето според мен не е съвсем по темата давай да го гоним".
Друг е въпросът че има мързели които само питат наготово вместо да си направят труда първо да потърсят или да прочетат първите мнения по темите.Тук е нищо в другия форум в който влизам е ужас.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Днес си го поръчах. Чакам го с нетърпение! (beer)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Браво, а би ли споделил от къде си го поръчал и на каква цена? Също, ако може след като пристигне при теб, след няколко часа/дни експлоатация да споделиш първи впечатления от него. И друго - от коя операционна система ще преминеш съответно вече към WP8 и какви предимства и недостатъци ще откриеш впоследствие. Другата седмица мисля и аз да мигрирам към него, но все още не виждам много мнения за тела от имащите го вече. Аз ще премина от Android (2 години ползване) и ще ми бъде интересно как ще реагирам аз самия, затова и искам да прочета повечко мнения от хора, ползващи го вече :)
П.П. Забелязах интересна промоция от Виваком относно закупуване на апарата от тях:
Промоционална месечна такса с Nokia Lumia, при добавяне на +Data М пакета - 0.00 лв. за първите 12 месеца при сключване на двугодишен договор.
П.П2 Сега обаче обърнах внимание, че след изтичането на промоцията за този пакет се заплаща стандартната такса от 9,80 лв., дефакто няма разлика дали ще използваш нея или стандартната промоция от 50% намаление на този пакет (4.90 лв. за целия срок на договора).
П.П. Забелязах интересна промоция от Виваком относно закупуване на апарата от тях:
Промоционална месечна такса с Nokia Lumia, при добавяне на +Data М пакета - 0.00 лв. за първите 12 месеца при сключване на двугодишен договор.
П.П2 Сега обаче обърнах внимание, че след изтичането на промоцията за този пакет се заплаща стандартната такса от 9,80 лв., дефакто няма разлика дали ще използваш нея или стандартната промоция от 50% намаление на този пакет (4.90 лв. за целия срок на договора).
Поръчал съм го от тук: http://smartfoni.bg/products/Nokia-Lumia-1520-32GB.html
До сега бях с Nokia Lumia 920. Windows Phone 8.
До сега бях с Nokia Lumia 920. Windows Phone 8.
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Хах, замислих се за подобен вариант като отговор, но явно си си свикнал с WP и повечето от въпросите ми отпадат автоматично :D. Ами в такъв случай мога да ти пожелая всичко да мине добре и да му се радваш без никакви hardware-ни и software-ни проблеми, защото това не са никак малко пари, които някои даваме за телефоните си и все пак ще очаквам мнението ти относно телефона (beer).
Втори ден съм с телефона. Нямам думи! Без никакви забележки! Снимките - страхотни в jpeg и raw формат. Невероятни! Постоянно включени: Skype, Whatsapp, Viber, mail, Wheather Master, Wi-fi, 3G, приложение за мерене на батерията (Battery), разговори, браузване, ръчкане... някъде 20% от батерията за 3 часа. Много лека и приятна работа. Никакво забавяне и зацепване! Спокойно може да изкара от сутринта до късна вечер при сериозно натоварване! С една дума - страхотен!!! Ако има конкретни въпроси, питайте. (yes)