Lumia 625
Nokia Lumia 625
Това изглежда ужасно на хартия. 480х800 резолюция на 4.7 инча, 200ppi и 2000Mah батерия дано да изкарва над половин ден.
Re: Nokia Lumia 625
Днес го гледах в Глобул на 510 лева на свободна цена (без договор), което според мен е ок при положение, че знаеш от къде го купуваш поне за който има желание.
Loshoto e 4e nqma licezi za kartite izvyn BG :S
С лицензите за картите не е кой знае какъв проблем. За навигация извън България плащаш еднократно 30 лв. за лиценза и имаш безсрочен лиценз за цял свят. Не е кой знае колко - като си помислиш 30 лв. си ги дал за какви ли не глупости, че да не можеш да ги прежалиш за една толкова добра навигация като тази на Нокиа.
Оня ден се качи Nokia Black Update. И вече забелязах подобренията. НЕ може да се проверява пощата през мрежата на мобилния оператор (Viva). Само тези, които са различни от Outlook.com не работят. През WIFI си работят нормално. Някой друг да го има \"подобрението\"? Пробвах да създам нов акаунт - същата работа. Не бачка.
-
- Регистриран: 19 дек 2011, 20:31
Здравейте! Искам да попитам как се държи телефона - колко издържа батерията, снимките как са и т.н. Искам да си взема нов телефон и се колебая между този и Сони Експерия Л.
Моля за мнение от притежател на този тефон :)
Моля за мнение от притежател на този тефон :)
1. Батерия. Много зависи какво ползваш. Също дали имаш нещо пуснато във фонов режим - чатове, месенжери и подобни. Ако е така - 2 дни. Ако нямаш нищо във фонов режим, аз не ползвам такива работи, - стига до седмица.
2. Камера. Точно като за 5M при 4:3. Иначе пада - не се ползва целия сензор. За мен си е перфектна. Ползвам си я по скоро за бележки.
3. Телефона. За толкова пари си е екстра. Аз лично повече не бих дал. Просто WP8 има още много да се подобри за да си заслужава да се дават повече за по-хубав телефон. Но не е Google или Apple, та си добре. Мен лично ме устройва идеално.
2. Камера. Точно като за 5M при 4:3. Иначе пада - не се ползва целия сензор. За мен си е перфектна. Ползвам си я по скоро за бележки.
3. Телефона. За толкова пари си е екстра. Аз лично повече не бих дал. Просто WP8 има още много да се подобри за да си заслужава да се дават повече за по-хубав телефон. Но не е Google или Apple, та си добре. Мен лично ме устройва идеално.
Някой знае ли, софтуерните бутони - могат ли да светнат? ... иначе телефончето си е добро, снимките са прилични - за 5 мп, общо взето ми харесва. (yes)
...също може ли да се пусне/спре вибрацията чрез комбинация на някои бутони, без да се влиза в менюто и настройките?
-
- Регистриран: 15 ное 2012, 13:52
Някой знае ли докаде стигнаха нещата с флашплеъра на WP8