Lumia 1520
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Nokia Lumia 1520
В петък и аз успях да го видя на живо и останах доволен като цяло, интересна ми беше големината, която трябваше да очаквам и не ме изненада кой знае колко, ползвал съм малко Note II и не е кой знае колко по-голям от него, опитах се дори да го пробвам за работа с една ръка, трудничко си е, но аз съм с дълги пръсти и мисля, че долу-горе ще мога да му свикна след няколко дни ползване. В Globul едва успях да го открия след проверка първо при Viva (гр. Русе), но ми направи впечатление, че няма наличност на модела (при Viva), а Globul имаха една последна бройка, която успях да видя. Да не говорим за цветове. Мисля другата седмица да го поръчам от оранжевите (казаха, че все пак ще ми го доставят като оставя капаро), гледам към белия вариант, но ми казаха, че него изобщо го нямало (дори и ако го поръчам, понеже при тях нямаше налична бройка даже и черен). Като недостатък си мисля поне за мен е липсата на flash (като имам свободни бързи MB не пропускам като пътувам някъде да си пусна някой мач online, дори и за малко, все пак доста сайтове все още изискват flash-a, за проверка на някое видео като новина и т.н.), а и чета за доста проблеми с приложения за WP8 (основно такова като Viber например), но да се надяваме ще излизат актуализации и за в бъдеще ще се изгладят тези неща.
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
При мен се отварят всички клипчета от vbox7. Само че има една особеност - препраща (според мен) към вградения плейър и той възпроизвежда клипчето.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Честита придобивка дано и моята мечта се сбъдне да го имам.
Ще съм много благодарен, ако някой ми препоръча стойка за автомобил. Важно е да може да стои на ширина, а не изправен. За сега няма произведена от Nokia за този модел, иначе нямаше да питам. Важно е също да е солидна и стабилна, че все пак 209 гр.
В Лукойл продават на Енергазер, ползвам втора такава, универсална е, просто след година се скапва вакуума на стъклото от слънцето
Би ли ми казал какви са продуктовите ти тип и код на телефона? Моят е RM-937 APAC Hong Kong. Чудя се дали да не го флашна с някой еврорейски. Мога и с финландски.
Абсолютно същия. Не мисля за флаш, поне засега нямам нужда
За стойка аз ползвам такава на Самсунг, която съм закупили от Виваком. Пасва перфектно и може да се върти свободно и във хоризонтално положение.
Странно, но ако това е действително http://www.youtube.com/watch?v=tbmR-Be53T4 излиза, че този телефон не снима по зле от 1020, като дори и и в някой случай е по-добре.
То се пишеше за някакви проблеми в цветопредаването.