Lumia 1520
Re: Nokia Lumia 1520
Ами възможно е. Забелязах, че на 808 са доста по-реалистични.
Колеги искам да попитам има ли как да ти изпрати известие ,че някой ти пише в скайп ,но без да си влязъл и да ти работи 3G . Нещо като с феисбок известяването , само че при скайп , има ли го ?
Би ли споменал модела, че тези които виждам на Samsung са за не по-големи от 5\". Между другото на сайта на Nokia е излязъл ъпдейтнат вариант на CR-200, който пише че вече е пригоден и за 1520, но никъде още не го откривам за продажба. Отделно, че предишния вариант на модела е цифромания!
Здравей, модела е: Samsung ECS-K200BEGSTD, във Виваком я имаше за 40 лева нормална цена и 25 лева мисля беше с карта Вива клуб. (качвам снимка)
Да попитам, че съм нов в WP8... снимки на контактите само през телефона ли могат да се слагат, защото през сайта outlook.com нещо не ми се получава? Искам да избягна опцията да линквам Гугъл през Outlook.
Да попитам, че съм нов в WP8... снимки на контактите само през телефона ли могат да се слагат, защото през сайта outlook.com нещо не ми се получава? Искам да избягна опцията да линквам Гугъл през Outlook.
Благодаря за линка, но чета в спецификацията, че е за екран до 5,3", а екрана на 1520 е 6". Как се получава тогава? Иначе аз снимките ги слагам през телефона. Може съответната снимка да я качиш с кабел през компютъра в папките на телефона и после през съответния контакт да я зададеш.
Ами, не знам, не съм обръщал внимание за какъв размер е посочен холдера, аз го ползвам и няма проблем да побере 1520, утре ако не забравя ще го снимам и ще ти покажа. А за контактите - смених си Уиндоуса с 8.1... През метро интерфейса влизам в \"Хора\" и редактирам контактите, а те се синхронизират на момента с телефона... Същото е и с Календара - много удобно :)
Имам още един въпрос...
Някой подкарал ли е Nokia MIX radio?
При мен тръгна при първото пускане, но след втория път явно ме засече къде съм и ми каза \"Сори ама в таз държава не работи\". (региона ми е на UK)
Не ми е голям проблем, защото ползвам Spotify, но заради идеята ...
Имам още един въпрос...
Някой подкарал ли е Nokia MIX radio?
При мен тръгна при първото пускане, но след втория път явно ме засече къде съм и ми каза \"Сори ама в таз държава не работи\". (региона ми е на UK)
Не ми е голям проблем, защото ползвам Spotify, но заради идеята ...
Ето и самите снимки:
...Имай предвид, че двете \"челюсти\" стягат телефона само на първия-втория зъб. Най-добре, ако има в някой магазин отворена бройка... да пробваш първо.
Аз бях го закупил за жена ми още преди да си взема 1520... и сега тя се оказа пак без холдер :)
...Имай предвид, че двете \"челюсти\" стягат телефона само на първия-втория зъб. Най-добре, ако има в някой магазин отворена бройка... да пробваш първо.
Аз бях го закупил за жена ми още преди да си взема 1520... и сега тя се оказа пак без холдер :)
Днес от Технополис си купих перфектна стойка за Nokia Lumia 1520 - Cellularline. Препоръчвам я на всеки. Държи го стегнато, върти се на 360 градуса, може да се закачи на стъклото или таблото. Само за 34,90 лв.
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Някой може ли да препоръча от къде бих могъл да си купя жълтата версия на телефона?!? В България има само черната - писнало ми е от черни телефони, искам нещо по-разчупено и съм си харесал жълтият вариант, но почти никъде не мога да го намеря, или ако го намеря сайта не доставя до България.
В Мовен го има (понеже са от Плевен и съм го виждал на живо в магазина и) ;).