Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Действително Забелязал съм, че си обективен в коментарите си и от други форуми. Не е тайна, че всички апарати си имат някой недостатък, а и нашият ентусиазъм и мераци често ни подвеждат. Но за момента аз съм резервиран. Забавянето при снимането и особеностите на този уиндоус са все още дразнещи неща и със сигурност има още някои неприятни изненади.
Колеги какво е това тъмно петно за което споменавате. При всички ли го има ?
Благодаря за оценката!И ти много точно си казал,има едно \"прегаряне\"от ентусиазъм и еуфория преди покупка.И после,ако не си много взискателен е ОК,но ако си вманиачен по хай-топ-супер устройствата(като мен например) и неминуемо почваш да откриваш недостатъци и това те \"приземява\".Почваш да гледаш към следващия \"почти съвършен\" модел.А хубавото от това е,че имаш опит и можеш да даваш що годе обективни съвети на околните.Лошото е,че на околните не им се вярва,вменено им е че
Самсунг са съвършени,
Нокиа са свършени,
ХТЦ са много дефектни,
Сони са предимно ефектни
Нексус почти перфектни...
и масово на базата на такива \"общи приказки\" се взема решение за покупка.Но конкретно Уиндоуса си е далеч от всестранният талант на Андроид.То и една спортна кола е далеч от удобствата на семеен ван или комби,ама ако нямаш 3+ деца и говеда на село,можеш и да заложиш на радостта от спортната кола.
Самсунг са съвършени,
Нокиа са свършени,
ХТЦ са много дефектни,
Сони са предимно ефектни
Нексус почти перфектни...
и масово на базата на такива \"общи приказки\" се взема решение за покупка.Но конкретно Уиндоуса си е далеч от всестранният талант на Андроид.То и една спортна кола е далеч от удобствата на семеен ван или комби,ама ако нямаш 3+ деца и говеда на село,можеш и да заложиш на радостта от спортната кола.
Искам да попитам -може ли да се правят в галерията албуми и да се подреждат снимките в тях? Благодаря предварително
Има албуми от камерата, wats app, синхронизира всички албуми от facebook (максимум по 100 снимки от албума обаче, не знам защо), всички албуми от sky drive (това много ме радва, имам над 5000 снимки там), можеш да си качваш всякакви албуми от компютъра с кабел, може би може и още, но за 10 дни това съм установил... ;)
Някой, който има телефона, може ли да каже колко бърза е камерата - при стартиране и при запаметяване на снимки и как се държи, когато снима в RAW формат? Nokia Black ъпдейта позабърза ли я?
Работи офлайн навигацията само ,че трябва да си свалиш картите на съответните държави предварително