108
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Nokia 108
Мини сим всъщност значи стандартна сим карта.Поддържа до 32 гб карта [B]памет[/B](не е написано).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
здравейте приятели , от месец близо го имам телефончето и съм много доволен . Има много интересни опциии които ми вършат страхотна работа . Ползвам го за основен телефон и си дрънкам по 2-3 часа на ден . Единствено като минус мога да кажа че батерията кара само по 3-4 дни . Иначе нито забива , нито прави каквито и да било проблеми . Препоръчвам го силно .
Днес си го купих,дано остана доволен.
Направи ми впечатление че алармата е доста силна а аз го купих точно заради това
Направи ми впечатление че алармата е доста силна а аз го купих точно заради това
Има нещо, което липсва в описанието на телефона. А то е, че той поддържа видеоформати avi и 3gp. Т.е. на него можеш да гледаш конвертирани и свалени от YouTube клипове (музики, документални, че дори и игрални филми ако щеш). :)
Подкрепям мнението за звука на потребителя преди мен. Телефончето наистина е доста гласовито.
Подкрепям мнението за звука на потребителя преди мен. Телефончето наистина е доста гласовито.