X
Re: Nokia X
От кой маркет се изтеглят приложения, и как се чува при разговор?
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 15:16
Приложенията се свалят от Nokia Store,
Чуваемостта е много добра, при 1/2 намален звук се чува силно, а ако се усили още става неприятно за ушите :)
Чуваемостта е много добра, при 1/2 намален звук се чува силно, а ако се усили още става неприятно за ушите :)
-
Малко бъгче констатирам за сега, а именно при входящ разговор в момента на отговор за части от секундата се включва високоговорителя и се чува все едно е пуснат на спикър. Не е фатално това изобщо, отсрещната страна не го усеща. Предполагам, че ще го изчистят, едва ли е заложено нарочно.
Някой знае ли тази нокиа може ли да се използва като рутер ( както лумиите имат функция за споделяне на интернет \"internet sharing\" ), до са рових в менюто не не можах да намеря такава функция?
-
Да, има такава функция HotSpot.
Ето тук обясняват как се включва
https://www.youtube.com/watch?v=yb4jeImdpY0
Ето тук обясняват как се включва
https://www.youtube.com/watch?v=yb4jeImdpY0
-
И междо другото, в момента го тествам Hotspot, работи безупречно :)
УОУ !! Много благодаря! (yes) 8) .... искам да споделя, че колкото повече го опознавам - толкова повече го захаресвах ( иначе първото ми впечатление не беше кой знае какво ) ... на скоро си купих и лумия 630 дуал.... наистина има малко подобрения в новия уин 8.1 но примерно не мога да се логна в скайпа си! :@ логвам се през акаунта на майкрософт :/ :/ :/ но не мога да си вляза в моя си скайп..... докато при нормандито ( \"Х\" ) всичко си бачка безотказно... дори и през скайпа може да се пращат снимки и файлове... докато при лумиите не може :/ също и екрана на скайпа се завърта и може да се пише на хоризонтален екран.... а при лумията - само на вертикален :/ .... наистина колкото повече му свиквам, толкова повече ми харесва... доволен съм... а и цената е прилична. ;)(yes)(beer)8)
-
И с функцията Dual SIM се справя безупречно. Тъй като работи само с MicroSIM си взех от Глобул една предплатена карта, че там ги режат безплатно от mini на micro :))) Иначе съм на друг оператор :))) Преминава се между картите бързо, не забива. Все още нямам никакви забележки, кой знае, може и нещо да се появи :)
(yes) Само трябва да свикнеш, кое - къде е и това е, всичко е толкова улеснено... липсваше ми само тази функция за споделяне на интернета.... вече си взех и XL :D (yes) той е същия, малко по-голям (5 инчов дисплей) малко по едричък е но пък е по - удобен за писане... има светкавица+ и предна 2 мп камера - също мн добър плюс + ..много ми хареса и той... чакам сега да излезе и X2 - също ми допада като го гледам... с нова версия на операционната система (нещо между нокиа Х и лумиа ) .... (yes)
Естествено лумията е малко по - комфортен телефон но пък и със 100 кинта отгоре (ако сравняваме примерно нокиа Х и лумиа 630 дуал) пък и \"Х \"е по-удобна форма , лумията е леко скосена а и с некъва нова изкелиферчена версия скайп! :/ :/ :/