Някой от ползвателите има ли проблем с телефона?
Минах днес през 2 магазина, защото на майка ми и трябва телефон с клавиатура. Но и от двете места ми казаха, че имало някакъв фабричен проблем с този телефон и не ми го препоръчват..
515
Re: Nokia 515
Ползвам телефона от почти половин година. Перфектен телефон за работа. Никакви проблеми.
Тази сутрин си купих Nokia 515, защото ми трябваше прост и качествен телефон. По всичко изглежда, че не съм сгрешил, с едно изключение: още при първите няколко разговора гласът отсреща подрънкваше с метално звучене. Старата ми Nokia C5 звучеше много по-добре. Някой от останалите потребители с Nokia 515 може ли да потвърди дали и неговия телефон звучи по този начин или проблемът е само в конкретната бройка, която съм уцелил в магазина?
Аз много съжалявам,че не си го взех преди 2 седмици...сега се опитвам да продам новия телефон и ако успея ще си взема тази Нокия.Изпробвал съм я при един приятел и ми хареса.
Re: Re: Nokia 515
[B][i][u]Тази сутрин си купих Nokia 515, защото ми трябваше прост и качествен телефон. По всичко изглежда, че не съм сгрешил, с едно изключение: още при първите няколко разговора гласът отсреща подрънкваше с метално звучене. Старата ми Nokia C5 звучеше много по-добре. Някой от останалите потребители с Nokia 515 може ли да потвърди дали и неговия телефон звучи по този начин или проблемът е само в конкретната бройка, която съм уцелил в магазина?[/u][/i][/B]
Спри 3G режима и звука на разговорите ще се оправи. И аз доста се лутах докато разбера какво става. Успех!
Спри 3G режима и звука на разговорите ще се оправи. И аз доста се лутах докато разбера какво става. Успех!