X

stefanovmm
Регистриран: 27 яну 2006, 15:16

Re: Nokia X

Мнение от stefanovmm » 04 юли 2014, 23:57

Ще споделиш впечатления от XL-a. Със сигурност има подобрения. За X-а има и някакви приложения дето може да го направят като обикновен андроидски телефон. За сега нямам необходимост от такива изпълнения защото за този евтинджос си върши всички необходими неща даже в повече от очакванията ми.

Joro.bg
Регистриран: 03 сеп 2008, 22:24

Мнение от Joro.bg » 05 юли 2014, 19:10

О - Не! В никкъв случай не бих му променял интерфейса (ако това имаш в предвид) ... така си ме устройва напълно а и не знам дали ще работи нормално след това, както ти спомена - всичко си работи идеално - в този си вид... в момента съм си направил комбинация \"Х\" и \"ХЛ\" като големия го ползвам само за интернет а малкия само за разговори (имам 2 номера и отделно карта само с интернет и няма как да ги побера само в единия, пък и така разпределени никога не съм закъсвал за батерия)... няма да повтарям впечатленията си отново - накратко - доволен съм и от двата (yes) ..................... дори за момента захвърлих старата си лимиа 625 и сравнително новата - 630 дуал :D :P

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 06 юли 2014, 06:26

Има ли работещ вайбър за андроида на тези нокии?

Joro.bg
Регистриран: 03 сеп 2008, 22:24

Мнение от Joro.bg » 07 юли 2014, 09:19

Вайбъра още не съм го пробвал, понеже ще си зимам нова карта с нов номер..... иначе скайпа си работи ок. Дисплея се завърта хоризонтално и има опции за изпращане на снимки и файлове, странното е че за целта - трябва скайпа ти да е онлайн - примерно в режим \"инкогнито\" не става.

stefanovmm

Мнение от stefanovmm » 19 юли 2014, 15:54

Има си работещ Вайбър, който си е качен в приложенията и си работи читаво.

stefanovmm

Мнение от stefanovmm » 19 юли 2014, 16:02

Изпробвах и GPS с инсталирания Here Maps. Отново съм с положително мнение. Сравнително нова карта може да се свали безплатно. Гласовата навигация е добра. Липсват най-новите кръгови движения и промени по пътя, но като цяло за ориентир върши идеална работа.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 22 юли 2014, 11:13

Не знам как ги докарваш тези 4-5 дни ползване...

Аз съм с 2 карти, на които нета им е изключен, телефонът е пуснат на 2Г, а да хаби по-малко ток, ползва ВиФи само когато му е включен екранът - и държи не повече от 2 дни... Миналата нощ го зареждах, в момента е на 24% батерията и не знам дали ще изкара до довечера... Не говоря кой знае колко...

Относно картите - навигацията е ОК, но имайте предвид, че имате опция само за 1 безплатна държава, в която да ползвате навигация. Ако искате повече държави, трябва да си платите - не знам колко...

Също имайте предвид, че Нокиа спря официално андроид приключението, така че...

Аз съм си сложил Go Launcher, без да го рутвам - има си го в стора. И телефонът си бачка като нормален андроид, само без Гугъл услугите - които пък не ми трябват на този апарат.

Странно е, че не виждам начин да си синхронизирам MS акаунта, а трябваше да си прехвърлям контактите през блутут!!!

Дайлъра и адресния указател са много куци, затова си сложих Go Contacts, който си е \"комплект\" с лончъра...

На АнТуТу дава 7734...

Маркета на Нокиа също е бая празен и куц, но пък на телефона има иконка към 1Mobile Market, където се впечатлих колко неща са качени - имам чувството, че всичко от плей-стора и го има и тук... Всъщност, лончъра и дайлъра може и от тук да ги инсталирах, вече не помня...

Но като цяло за цената си и за това, за което ми трябва, съм доволен.

th3bigb0
Регистриран: 11 юли 2014, 14:19

Мнение от th3bigb0 » 31 юли 2014, 14:45

След очакван ъпдейт на HERE картите ще са безплатни за целия свят. И батерията наистина е трагична.:|

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 31 юли 2014, 15:36

Всъщност, ако му изключиш 3Г, ГПС, ВиФи, бекграунд процеси и т.н. - както го ползвам аз, само за слушалка - сега ми е 3-ти ден и батерията е на 34%... Мен така ме устройва, защото за друго не ми трябва... Но за повечето хора няма да е ОК така...

Днес ми се инсталира ъпдейт на фърмуера. Вече има синхронизация с МS акаунта - поне да могат да се синхронизират контактите, че иначе трябваше да се качват ръчно... Има и разни други подобренийца...

stefanovmm

Re: Re: Nokia X

Мнение от stefanovmm » 09 дек 2014, 22:17

Последно имах следния резултат: без 3Г, без wifi, без gps, в меню приложения се спират всякакви ненужни такива, 6 дни батерия.
По отношение на нета - с Опера върви най-добре, на 2G без много чакане.

Отговори