8800 Carbon Arte
Re: Nokia 8800 Carbon Arte
- трябва да има 4гб вградена памет и НЕ трябва да има microSD слот
- камерата трябва да прави 3.2МР снимки, а не 0.3МР (vga)
- като го включиш в компютър pc suite да го разпознава
- при включване на usb кабел трябва да вади меню за избор в което да има точка pc suite. ако има webcam и com port значи е менте
- трябва да приема кода *#7780# за връщане на заводските настройки
и т.н.
други съвети има тук
http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=topfaq&thread.id=20
- камерата трябва да прави 3.2МР снимки, а не 0.3МР (vga)
- като го включиш в компютър pc suite да го разпознава
- при включване на usb кабел трябва да вади меню за избор в което да има точка pc suite. ако има webcam и com port значи е менте
- трябва да приема кода *#7780# за връщане на заводските настройки
и т.н.
други съвети има тук
http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=topfaq&thread.id=20
Скъпи на триците
Евтини на брашното
луда работа
Евтини на брашното
луда работа
kitaisko neshto pich
Nokia 8800 Carbon Arte
Добре де, защо Нокиа прекратиха луксозната гама от телефоните си? Нямаха печалби от 8800-серията ли?!?! Много ме е яд!
Защото марката Нокия вече не е престижна, за съжаление. Инвестициите за разработка и производство на подобен модел просто са неоправдани и рискови.
Nokia 8800 Carbon Arte
Zdraveite bix iskala da kupq telefon nokia 8800 nov,6te se radvam da mi pishete i da mi dadete otgovor kak i ot kyde moje da go kupq i na kakva cena
Готова ли си да се разделиш с 2400лв ? Чисто нов ( не рециклиран ), 2 години гаранция..
Аз не бих дал толкова много пари :) Ако държиш ще съдействам...
Аз не бих дал толкова много пари :) Ако държиш ще съдействам...
-
- Регистриран: 30 дек 2013, 22:39
Има един перфекте без следи от употреба но не пали, колко ще дадете снимки и сериен номер ще ви пратя на поща