Мерси но пак не става... аутлогнах се от скайпа ми (на компа) но после като се логна с уиндоус акаунта не ми дава описаните опции... а директно ме логва в новия скайп профил(на уиндоус акаута) ... :/ !!! Явно просто няма да мога да си ползвам скайпа на този телефон. :/
... иначе мерси за инфото все пак (yes)
Lumia 630 Dual SIM
Re: Nokia Lumia 630 Dual SIM
:) Да се похваля - успях най - накрая да го линкна ... явно в началото съм направил нещо погрешно (даваше ми в уиндоус акаунта, че е линкнат - но не пишеше към кого.... ънлинкнах го и чак тогава ми даде да следвам по-долу описаните стъпки... и така успях.... БЛАГОДАРЯ на всички за съдействието! Поздрави! :) (yes)
Някой няма ли да каже нещо и за самия телефон по някое време?
Телефона не е нищо особено-слаба Рам,лагва невероятно много.Визуално е много зле.За първи път виждам комплект само от телефон и зарядно( без USB кабел).За сметка на това има добра камера( за през деня).Мелодиите са чисти и силни.При разговор се чува добре отсрещната страна.Двете СИМ карти се държат много добре.Е, за толкова пари,такъв телефон :D
Жена ми има Nokia 520, ъпдейтната до WinPhone 8.1 и не лагва грам, с включени няколко приложения едновременно, така, че чудя се с какво ли yavor71 товари толкова телефона, че лагва осезаемо.
Навигацията върви ли на тоя телефон? При толкова малко рам?
пробвай да излезеш от всички други устройства на които го използваш и тогава се логни
Re: Re: Nokia Lumia 630 Dual SIM
Телефона е супер за парите си поне според мен.Имам 2бр за мен и за жена ми и досега не съм имал каквито и да е проблеми.Незнам как го товарите за да лаги,но поне аз не съм имал подобен проблем.Навигацията работи супер.За мен лично няма по-добра офлайн навигация от Herе.И като цяло съм очарован от Windows Phone 8.1.
Единственият минус на този телефон е високия SAR - към 1.5.
Иначе за 200 лева - горила глас 3, офлайн навигация за цял свят - е няма друга такава оферта.
Иначе за 200 лева - горила глас 3, офлайн навигация за цял свят - е няма друга такава оферта.