Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
-----------
[B][i]mod edit: Писането на кирилица е задължително!!!
@Ванката[/i][/B]
[B][i]mod edit: Писането на кирилица е задължително!!!
@Ванката[/i][/B]
-
- Регистриран: 17 мар 2014, 22:25
Ами снима по-добре от половината фотоапарати и тежи по-малко от половината смартфони .:)(yes)
[Quote]Ами снима по-добре от половината фотоапарати и тежи по-малко от половината смартфони .[/Quote]
Покажи поне една \"с******" от която снима по-добре, М? То бива да сте ******, ама чак пък толкова... (whistle)
-----------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон! Всеки си има някакво мнение, не налагай твоето!!!
@Ванката[/i][/B]
Покажи поне една \"с******" от която снима по-добре, М? То бива да сте ******, ама чак пък толкова... (whistle)
-----------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон! Всеки си има някакво мнение, не налагай твоето!!!
@Ванката[/i][/B]
Явно ти си заблудения. От всички сапунерки за по 200 лв. които ползват приятели, 808 вади най-качествените снимки. 1020 не отстъпва по качество на 808.
Знаете ли дали навигацията на 1020 се обновява за България? Например дали е отразена цялата магистрала до Бургас?
Вито, ти си по-навътре с тази ОС, да те попитам за този модел... Ще се поддържа ли още време, защото се налага да мина и на Виваком, и с новата активация ми трябва нов апарат. Спрях се на него заради камерата а и, ще го ползвам за втори. За основен, ще си ползвам флагман на Samsung, но това е без значение.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Адаш аз също съм запизнат тъй като основния ми и втория ми телвфон са с тязи ОС , подръжката на всички телефони с 8.1 ще имат подръжка до 2018 , очаква се ъпдейт за всички модели Нокия които са с 8.1 Циян (фърмуера който надгражда самата ОС) до Дейбиан 8.1 ъпдейт 1 (фърмуера който надгражда самата ОС се казва Дейбиан ) така че има смисъл да го вземиш ;).
Не бяха ли някои приложения само за от 1520 нагоре
Всички модели които са с 8.1 и фърмуер Циан (освен ако е брандиран като моята Lumia 820 към Orange CH - Швейцария , но пак е с Циан) ще получат 8.1 ъпдейт 1 фърмуер Дейбиан , също така се говори почти на 99.99% е сигурно че ще имат ъпдейт до 9 , възможни са ограничемия във функциите за някои модели с по - малки екрани и RAM но ще го получат ;).
Вземай смело, аз също обмислям една покупка. ;)