808 PureView
Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Какво стана с телефона.Признаха ли гаранцията във Виваком.
Чакам в момента резултат. Достатъчно ми е камерата и навигацията да работят.
Чакам в момента резултат. Достатъчно ми е камерата и навигацията да работят.
Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Днес направих опит да се логна с нов профил във фейсбук от галерията, за да качвам снимки по-лесно. Оказа се, че вече не е възможно. Със стария си профил, в който е налично приложението [B]Nokia 808 PureView[/B] се логвам без проблем, но с нов не става. Ето и снимки:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Въпреки че му спряха поддръжката за мен си остава най хубавия телефон.Липсват ми само безплатните видео разговори,които обаче не са болка за умиране.Ще ги преживея някак си.Ако искам видео разговори ще трябва да си плащам.
За качеството на снимките и видеото които снима,няма телефон който дори да се доближи до него.
Музиката му е с превъзходно качество.Изкарва кристално чист и силен звук,през говорителя и слушалките.С FM Трансмитера си слушам музика с високо качество,на радиото в колата.
Имам най добрите навигации за телефон.Най новите карти на Нокиа и Гармин с най новите топогравски карти,на които има номерата на къщите и блоковете на всички населени места в България.Има всички черни пътища,туристически маршрути и всички кози пътечки в България.Имам всички необходими приложения.От игричките ми липсват само най новите,понеже спряха поддръжката за Симбиан.И всичко това е напълно безплатно.Какво повече може да иска човек от един телефон.
Между другото виждам че цената му се повишава.Очаквам след 2-3 години да придобие антикварна стойност за колекционерите и цената му да достигне до над 1000 лева.
За качеството на снимките и видеото които снима,няма телефон който дори да се доближи до него.
Музиката му е с превъзходно качество.Изкарва кристално чист и силен звук,през говорителя и слушалките.С FM Трансмитера си слушам музика с високо качество,на радиото в колата.
Имам най добрите навигации за телефон.Най новите карти на Нокиа и Гармин с най новите топогравски карти,на които има номерата на къщите и блоковете на всички населени места в България.Има всички черни пътища,туристически маршрути и всички кози пътечки в България.Имам всички необходими приложения.От игричките ми липсват само най новите,понеже спряха поддръжката за Симбиан.И всичко това е напълно безплатно.Какво повече може да иска човек от един телефон.
Между другото виждам че цената му се повишава.Очаквам след 2-3 години да придобие антикварна стойност за колекционерите и цената му да достигне до над 1000 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Така е, но вече го ползвам само за снимане. За всичко останало ползвам дроид в лицето на htc 816.
След като е почти сигурно че Асус Зуум нямя да види бял свят, може да скоча на наследника на 1020, ако е с по-голям дисплей. Windows Phone се развива добре за сега.
След като е почти сигурно че Асус Зуум нямя да види бял свят, може да скоча на наследника на 1020, ако е с по-голям дисплей. Windows Phone се развива добре за сега.
-
- Регистриран: 11 дек 2009, 13:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Някакъв линк за Гармин?Коя е последната версия??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Не я ползвам, за какво ти е? Последната версия на програмата за symbian е от преди години. Nokia ъпдейтна картите си преди няколко месеца...
-
- Регистриран: 11 дек 2009, 13:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Заради топографските карти за гармин,иначе и аз ползвам за градско нормалните Here maps и всичко функционира перфектно.Единственият недостатък си остава браузването, иначе за снимки, телефония, gps си функционира супер.Аз моят го взех от Виваком за 360лв, сега мога да му взема около 260лв(понеже съм го изпускал и е надран леко), но като цяло се радвам че пази цена.Накрая на годината обаче ще го сменя,тогава ще се види дали Apple, Microsoft или Самсунг имат най-добрият за снимки телефон.Ако се сърфираше нормално, нямаше въобще да го сменям.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 808 PureView
Версията която съм инсталирал е Garmin Mobile XT 6.0.Не знам дали има по нова.Инсталирал съм я преди година и половина.Работи перфектно.
Re: Nokia 808 PureView
http://www.esato.com/phonephotos/cam/nokia/808_pureview/2015051117086mmV7Z.jpg Ето че 808 може да снима и НЛО без проблем , страхотна камера , вижте какво си снимах пред двата самолета !!!! (yes)
Re: Re: Nokia 808 PureView
Момчета и момичета, върви петиция подета от германски фенове да бъде отворена от Майкрософт системата Симбиан,/както Андройд е отворена ОС/ и самите фенове да си я поддържаме! Трябват още 1619 гласа до необходимите 10 000 ! Аз вече я подкрепих, ако имате време и вие - сложете едно рамо, и ако имате възможност-разпространете ! Ето ви линка : https://www.change.org/p/bill-gates-release-symbian-source-code-make-it-open-source-release-latest-update-builds-save-the-environment