8

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Nokia 8

Мнение от Диян » 24 ное 2017, 21:44

Nokia не е китайска

SM.Stoianov
Регистриран: 15 дек 2017, 17:55

Re: Re: Re: Nokia 8

Мнение от SM.Stoianov » 15 дек 2017, 18:28

Произведена е в Китай ,но си е финландска.Имам телефона и съм много доволен от него .Преди време поподарих на жена ми Huawei P10 плюс и лично аз разлика не намирам .Повечето общи приказки колко бил скапан и негоден ме накараха да го пробвам ,ако не става лесно ще го прежаля в първата кофа за смет.Но телефона СТАВА.Не само ,че става ми направо си е супер за има няма 650 лева (отсъпка за бизнесклиент). С нищо не отстъпва на 8-цата на Самсунг и Епъл.Опитват се да ми втълпят ,че видиш ли не снима като Епъла,малко по сиво било ама ей там в ъгълчето.Глупости..Телефона си снима прекрасно .Аз не го ползвам за игри ,а само за телефон ,вестник,навигатор и камера ..Достатъчно бърз интернет (през wi-fi )лек и удобен .Просто ясно и приятелски настроено меню.Батерията ми държи около ден и половина до два(зависимост от разговорите).Оператора се опитваше да ми пробута Самсунг Галакси 8+ за малко над 1300 лева,но нямаше никакви доводи с какво е по-добър от Нокията.Уверявам Ви ,че топ моделите на другите брандове с нищо не са по добри.Имам приятели с Гаксита и 10-ки ,е и....Да е престижно да е престижно ,колко да е престижно да си с телефон от алуминий? Все едно да си купиш позлатен ланец от медицинска стомана! Видях и Ксиоми и за него мнението ми е много високо...НО..Разбира се говоря за флагманските модели на брандовете.Нокия е един добър телефон .Без Епъл ,тъй като не го харесвам ,всичко друго съм имал,но само LG G2 flex ми е допадал толкова ...

basket
Регистриран: 09 сеп 2006, 16:45

Re: Nokia 8

Мнение от basket » 22 юли 2018, 18:54

много добър тел за 700 лв.няма по добър дори и от по скъпи самсунги и айфони.работя с него от 11.20017г.

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 22 юли 2018, 23:08

Марката е купена от китайски инвеститори, но не я управляват те.Има много кратко филмче в Тубата по темата. Управата е предимно от финландците от старата Нокиа(за щастие без Стивън Елоп). Централата е точно срещу старата централа, на същата улица буквално отсреща. А това че се правят в Китай , ми то и Айфоня там се прави, а и всички останали премиуми.
Аз пък си поръчах Нокиа 8 Сироко. Като я видях и я пипнах и направо ми залепна. Много лукс и стил. Нищо общо със сапунерките на другите премиум марки. Андроид Уан също е огромен аргумент. Другото важно за мен, е избягването на модерната издължено - пръчковидна форма. Пробвах Галкси Ес8 и ЛГ Г6 и не са ми комфортни. Като сложим и цената, която е с 30% надолу спрямо големите играчи, и как да не се зарадва човек!

KrasimirStoyanov
Регистриран: 02 авг 2006, 12:05

Re: Nokia 8

Мнение от KrasimirStoyanov » 23 юли 2018, 01:12

Които вече ползват този телефон моля да изкажат мнение относно камерата, има ли проблем с фокусирването.

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Мнение от scenic » 17 авг 2018, 21:06

Как се държи понастоящем телефончето, някой собственик да сподели нещо??
:((blush)(beer)
Pixel 8

S_Asenova
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Nokia 8

Мнение от S_Asenova » 09 сеп 2018, 17:05

От два дни съм с такъв.При стартирането му андроидът се актуализиа до 8.1.0.На първо четене установявам, че step conter сензор изглежда не работи. Пробвах да инсталилам всякакви крачкомери и пр. приложения-не отчитат крачките.Някой да се е натъкнал на такъв проблем и да го е разрешил? Някакви идеи как да се процедира при такъв бъг на сензорите и детектора?

Отговори