Nokia N71 ВНОС
Re: Nokia N71 ВНОС
http://cgi.ebay.de/Sony-Ericsson-S700i-32MB-Speicherkarte-ohne-Branding_W0QQitemZ9137908703QQcategoryZ90236QQrdZ1QQcmdZViewItem
Iskam da popitam na tozi link deto ima SE S700I, toi kodiran li e?Ina4e cenata mi se struva dobra i kolko mu sa patnite 4e ni6to ne razbiram na toq nemski...10x predvaritelno...
Iskam da popitam na tozi link deto ima SE S700I, toi kodiran li e?Ina4e cenata mi se struva dobra i kolko mu sa patnite 4e ni6to ne razbiram na toq nemski...10x predvaritelno...
kolko gore dolu e stoinostta na DHL uslugata???
Ne e kodiran, razniskite do Germaniq sa 7 Evro.
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
tozi telefon ne e nov!
TI PAK OT KDE ZNAE6 DA NE SI GO POLZVAL TI ILI SI O4ASVAL V NEGOVOTO PRAVENE
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
tam si pi6e,no kato ne moje6 da 4ete6 tova si e tvoi problem
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Здравей Знам, че несъзнателно си го написала, но България се пише с най-главната буква. Редактирай, моля те сладурано. Колкото до телефона - направи си една разходка до Германия, купи си телефона, но на връщане, най-добре, му хвърли кутията, за да не ти го обмитят като нова стока. /над 100 $ се обмитява/ Ако телефона е в джоба ти никой няма да ти иска мито
Направо съм за 2-ка по български, много сериозна грешка признавам, само не мога да разбера защо не ми дава да го редактирам:((
По една-единствена причина-след 24 часа никой не може да си редактира мненията.
ДДС при внос на телефон от чужбина, ТОВА Е СМЕШНО!!!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!!!
САМО МИТО МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ПЛАТИ И ТОЛКОЗ! А ТОЯ КУХАВЕЛ ДЕТО Е КАЗАЛ ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПЛАТИ НЕЩО И НА ВНОСИТЕЛЯ НА НОКИА ЗА БГ (АЛФА КОПИ В СЛУЧАЯ) СА ВЗЕМЕ ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА, КАТО НЕ РАЗБИРА ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!
САМО МИТО МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ПЛАТИ И ТОЛКОЗ! А ТОЯ КУХАВЕЛ ДЕТО Е КАЗАЛ ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПЛАТИ НЕЩО И НА ВНОСИТЕЛЯ НА НОКИА ЗА БГ (АЛФА КОПИ В СЛУЧАЯ) СА ВЗЕМЕ ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА, КАТО НЕ РАЗБИРА ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!