Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Re: Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Утре по обед ще ги задминат!
Да, изключително интересна тема!
Тук ли намериха да си избиват комплексите някои.
Да, изключително интересна тема!
Тук ли намериха да си избиват комплексите някои.
Много правилно
а ти пиши на БГ. що да не копирам като имам едно мнение с някои от хората??? нокия-предпочетам LG, без майтап, пред това 170 грама да ми скъсат късите гащета. А, и нокия са като бразилците-много реклама, много шум и накрая нищо !!!
v niakoi drug jivot;)
za men se otdavna sa zadminali nokia -
sorry ama
se k750i - 440lv, 2mpx, i mnogo pove4e extri
6230i - 470, 1.3 mpx - s kvo e po-dobyr ne mi e qsno, kajete, sega to4no se 4udq koi ot dvata da si vzema :)
sorry ama
se k750i - 440lv, 2mpx, i mnogo pove4e extri
6230i - 470, 1.3 mpx - s kvo e po-dobyr ne mi e qsno, kajete, sega to4no se 4udq koi ot dvata da si vzema :)
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Глупости.Разбира се ,че SE ще стигнат Нокия -на Кукувден това ще стане.Който не вярва,да си ходи вкъщи.Хо-хо-хо.
Ако не знаеш ще ти кажа че сега съм с N91, Която мога да кажа че е по - хубава от твоята. И не ми е първата нокия, аз за разлика от тебе изпробвам телефоните не по 5 минути а по най - малко месец, и за разлика от тебе мненията ми не са съвкупност от прочетени други такива от форуми а се базират на опит. Незнам какво са надминали нокия, но мога да ти кажа че samsung ПРОДАВАТ ПОВЕЧЕ ТЕЛЕВИЗОРИ, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ПО - КАЧЕСТВЕНИ ОТ SONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нокия никога няма да имат ISO Над 5000, незнам за какъв шум ми говориш, но simbian-а е твърде бавен, на 6630 е по - стар, но е по- бърз, а твоя и моя simbian са еднакви, пък и аз имах за 3 дена N80 и пък ще го имам но за месец, да го видим, мога да ти кажа че обхвата на места се губи където го хваща Z520. Иначе е умно да сравняваш N80 с К750, аз мога да ти кажа че К700 снима в пъти по - добре от 7650, и още хиляди такива сравнения, мислиш че ако бях "фанатизиран" фен бих си взел N91? E сигурно ДА в детските ти представи.
нокия никога няма да имат ISO Над 5000, незнам за какъв шум ми говориш, но simbian-а е твърде бавен, на 6630 е по - стар, но е по- бърз, а твоя и моя simbian са еднакви, пък и аз имах за 3 дена N80 и пък ще го имам но за месец, да го видим, мога да ти кажа че обхвата на места се губи където го хваща Z520. Иначе е умно да сравняваш N80 с К750, аз мога да ти кажа че К700 снима в пъти по - добре от 7650, и още хиляди такива сравнения, мислиш че ако бях "фанатизиран" фен бих си взел N91? E сигурно ДА в детските ти представи.
И аз се чудя защо си си взел Нокиа след като явно не ги харесваш.От всичките ти мнения си личи,че си прекалено голям фен на една определена марка.Освен това не е и нужно да пробвам телефоните по няколко месеца,защото може да се намерят достатъчно мнения за всеки,но ми се струва малко съмнително това от предишния пост,защото ти си единствения потребител с такова мнение.И последно-щом казваш,че Symbian 9.1 е по-бавен от Symbian 8.0/8.1 просто няма какво да говорим повече,това е абсолютно невярно.
Нищо, ти чети мнения на непознати, а аз ще си пробвам телефоните по седмица, две. И все пак аз съм имал телефони от много марки, и то не защото се чупят и ги сменям, а защото ми е такава работата, и щом ще ми твърдиш че 6630 е по - бавна от 6680, това показва невежество.
kogato SE imaha displei 240x320 262 000 , nokiq prave6e ote 65 000 a da ne govorim za kamerite na nokiq , za tova puk ima drugi polojitelni ne6ta zaradi koiti predpo4itam nokia